Gördes Evlerinde Kura Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Gördes Evlerinde Kura Heyecanı

Gördes Evlerinde Kura Heyecanı

Gördes Belediyesi tarafından Gördes Evleri Projesi’nin başvurularının tamamlanmasının ardından hak sahipleri için kura çekilişi noter huzurunda yapıldı.

03.04.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gördes Belediyesi tarafından Gördes Evleri Projesi'nin başvurularının tamamlanmasının ardından hak sahipleri için kura çekilişi noter huzurunda yapıldı.

Kültür Sarayı'nda noter huzurunda gerçekleşen kura çekilişine İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, belediye meclis üyeleri ve hak sahipleri katıldı. Gördes Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde bulunan mülkiyeti Gördes Belediyesine ait 3 bin 561,56 metrekarelik arsa üzerine 7'şer katlı 2 blokta toplam 56 adet (100 metrekare) daire yapılması için çalışmalara başlanan konutların kura çekilişleri büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Kura çekiminden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Akyol, "Kamu oyundan gelen yoğun talepler neticesinde başlatmış olduğumuz Sosyal Konut Projemiz'in kura çekilişimize hoşgeldiniz. 2 blok ve 56 adet konuttan oluşan dairelerimiz için 52 müracaat aldık. Dairelerde kalorifer, asansör ve yalıtım gibi özellikler olacak. Ev sahipleri oyun parkı, yeşil alan ve otopark gibi imkanlara da sahip olacak. Gördes'te bir ilk olan çöp sistemiyle konut sakinleri çöplerini kolaylıkla atabilecekler. 52 müracaatın hepsinin en büyük korkusu şüphesiz arkada kalan 4 adet zemin konut. Buraları kimse almak istemiyor. Biz de vatandaşlarımızı mağdur etmemek için bu 4 adet konutu çıkardık. Kuramızı da 52 adet konut üzerinden gerçekleştireceğiz. Kura çekilişinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Akyol'un konuşmasının ardından ilk iki kuranın hak sahibinin isim çekilişlerini Kaymakam Bilgin ve Başkan Akyol gerçekleştirdi. Daha sonra tüm hak sahipleri kendi kuralarını çekerek, konutlarını belirledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes Evlerinde Kura Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement