Gördes İçme Suyu İçin Çözümler Üretiliyor - Son Dakika
Yerel

Gördes İçme Suyu İçin Çözümler Üretiliyor

Gördes İçme Suyu İçin Çözümler Üretiliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ziyaretleri kapsamında ilçe merkezine içme suyu sağlayan ayaklı su deposunu inceledi.

18.09.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ziyaretleri kapsamında ilçe merkezine içme suyu sağlayan ayaklı su deposunu inceledi. Yaklaşık 40 yıldır ilçeye hizmet veren su deposunun çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ve bu nedenle hidrofor ile çalıştırıldığını dile getiren Başkan Ergün, yeni su deposunun yapımı için talimat verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ziyareti sırasında ilçeye içme suyu sağlayan ayaklı su deposunu da inceledi. İncelemeler sırasında Başkan Ergün'e, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Ömer Duran, Gördes Belediye Meclis Üyesi Alp Sefa Gökkaya, Gördes MHP İlçe Başkanı Uygar Yabaş, Gördes Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Emre eşlik etti.

YENİ SU DEPOSU KAZANDIRILACAK

Divan Mahallesi Cumhuriyet Okulu yanında bulunan ayaklı su deposunun son durumu hakkında MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin'den bilgiler alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Yaklaşık 40 yıldır Gördes'e içme suyu sağlayan depo, çökme durumuyla karşı karşıya. 100 tona yakın kapasitesi var fakat 1/3 kapasiteyle çalışabiliyor. Herhangi bir sorun yaşanmaması için yeni su deposu yapılana kadar hidrofor ile çalıştırılacak" diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni su deposunun ilçeye kazandırılması için talimat verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes İçme Suyu İçin Çözümler Üretiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement