Gördes'te 3 Mahalleye Meyve Alım Merkezi Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Gördes'te 3 Mahalleye Meyve Alım Merkezi Yapılıyor

Gördes\'te 3 Mahalleye Meyve Alım Merkezi Yapılıyor

Gördes Belediyesi tarafından yapımına başlanan Börez Mahallesi meyve ve kiraz alım yerinde çalışmalar devam ediyor.

15.06.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gördes Belediyesi tarafından yapımına başlanan Börez Mahallesi meyve ve kiraz alım yerinde çalışmalar devam ediyor. Aynı zamanda Oğulduruk ve Çiğiller'de de çok amaçlı kullanılabilecek meyve alım yerleri yapılacağı bildirildi.

Börez Mahallesinde 150 metrekare alana inşa edilen meyve alım yerinde çalışmalar sürüyor. Çiftçilerin ürünlerini koruyup sergiyeleyebilmeleri için kullanılacak olan meyve alım yerleri çok fonksiyonlu olarak mahallenin bir çok talebine de karşılık verebilecek. Meyve alım yerleri köy hayırları, düğün, sünnet ve kurban kesimleri gibi birçok farklı iş için de kullanılabilecek.

Çok fonksiyonlu kullanılabilecek meyve alım yerlerinin Oğulduruk ve Çiğiller mahallelerini de yapılacağını söyleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Çok fonksiyonlu kullanılabilecek meyve alım yerleri çiftçilerimizin ürünlerini korumaları açısından önemli. Bunun yanında mahallenin düğün, sünnet, hayır gibi çeşitli etkinliklerinde mahallenin ihtiyacını karşılayacak. Ekiplerimiz çalışmalarını şu an sürdürüyor. En kısa zamanda bitirilerek, çiftçilerimizin hizmetine sunacağız. Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam şartlarını yükseltmek için çalışıyoruz. Mahallelerimizde hizmetlerimizi hiç durdurmadan sürdürüyoruz. 2015 sonuna kadar 150 bin metrekare parke taşı döşeyeceğiz. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı belirli aralıklarla sürdürdük, neredeyse tüm mahallelerimize girdik. Sadece parke taşıyla değil; mahallelerimizin tespit ettiğimiz tüm sorunlarına karşılık veriyoruz. Oyun parkları, düğün salonları, mesire alanlar ve meyve alım merkezleri gibi projelerimizi mahallerimize yapmaya devam edeceğiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes'te 3 Mahalleye Meyve Alım Merkezi Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement