Gördes'te Bir Ayda 40 Mahalle Mezarlığı Temizlendi - Son Dakika
Yerel

Gördes'te Bir Ayda 40 Mahalle Mezarlığı Temizlendi

Gördes\'te Bir Ayda 40 Mahalle Mezarlığı Temizlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, il genelinde bulunan mezarlıklarda temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

13.07.2016 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, il genelinde bulunan mezarlıklarda temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes ilçe genelinde 1 ayda 40 mahallenin mezarlığı temizlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa genelindeki mezarlıklarda bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Gördes'te 1 ay içerisinde 40 mahalle mezarlığının temizliğini tamamladı.

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Mezarlıkların manevi duygulara yakışır hale gelmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Daire Başkanı Aykurt, "Bu kapsamda Gördes ilçemize bağlı 40 mahallenin mezarlığında ekiplerimiz çalışmalarını tamamladılar. Mezarlıklarda bulunan ağaçların kuru dallarını budayan ekiplerimiz aynı zamanda mezarlıkların üzerindeki yabani ve kurumuş otları da temizliyor" dedi.

Gördes ilçe kabristanlığında da çiçeklendirme çalışmasının yapıldığını dile getiren Daire Başkanı Aykurt, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha huzurlu bir ortamda ziyaret edebileceklerini ifade etti. Aykurt, çalışmanın ilçe genelinde bulunan diğer mezarlıklarda da gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes'te Bir Ayda 40 Mahalle Mezarlığı Temizlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement