Gördes'te İlköğretim Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gördes'te İlköğretim Haftası Kutlandı

Gördes\'te İlköğretim Haftası Kutlandı

Pazartesi günü Hükümet Konağı Meydanı’ndaki yapılan çelenk konma töreninin devamında her yıl farklı bir okulun hazırladığı İlköğretim Haftası Kutlama programını bu yıl Beşeylül İlkokulu hazırladı.

18.09.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazartesi günü Hükümet Konağı Meydanı'ndaki yapılan çelenk konma töreninin devamında her yıl farklı bir okulun hazırladığı İlköğretim Haftası Kutlama programını bu yıl Beşeylül İlkokulu hazırladı.

Törene Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Garnizon Komutanı Selim Kasacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çoşkun Çelik, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Beşeylül İlkokulu bahçesinde yapılan program sınıf öğretmeni İlhan Çolak'ın sunuculuğuyla, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Beşeylül İlkolulu Müdür vekili Mehmet Arslantaş yaptı. Beşeylül İlkokulu öğrencilerinin okudukları ilköğretim haftası ile ilgili yazı ve şiirlerin ardından kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Çelik; 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olacağını belirterek; tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin ilköğretim haftasını kutladı. Çelik konuşmasını Aşık Veysel'in bir şiiriyle tamamladı. " Aşık Veysel'in şiirinde şöyle diyor, 'Dünyanın en zengin aklını gördüm, sermayesini sordum, dedi ki: "okul". dedi.

Daha sonra Beşeylül İlokulu öğretmenlerinden İsmet Adıgüzel, Gördes İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin kısa bir konuşma yaparak tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Dördüncü sınıf öğrencilerinin ve birinci sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği sunulmasının ardından protokol mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çekilerek tören sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes'te İlköğretim Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement