Gördes'te Mahalleler Arası Ulaşım Kolaylaştı - Son Dakika
Yerel

Gördes'te Mahalleler Arası Ulaşım Kolaylaştı

Gördes\'te Mahalleler Arası Ulaşım Kolaylaştı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te Yaka ve Dalkara güzergahındaki yaklaşık 12 kilometrelik yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

29.06.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes'te Yaka ve Dalkara güzergahındaki yaklaşık 12 kilometrelik yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Yaz boyunca Manisa'nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde de Paşaköy ve Dalkara arasındaki güzergahta, 12 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yaka, Dalkara, Malkoca ve Tepeköy Mahallesi gibi birçok mahalle arasında ulaşımı sağlayan yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla birlikte ulaşımın kalitesi arttı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Malkoca Mahalle Muhtarı Günnami Balaban, "Çalışmalar çok güzel gidiyor. Yollar çok güzel oldu. Cengiz başkanın çalışmalarından çok memnunuz. Söz verdiği hizmetleri yerine getiriyor" dedi.

İl genelindeki asfalt hamlesiyle vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes'te Yaka-Dalkara güzergahının yanı sıra, ilçe ayrımından Yanıkdağ-Kayacık mahallesine kadarki güzergahta da asfalt çalışması gerçekleştirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes'te Mahalleler Arası Ulaşım Kolaylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement