Gördesliler Aile İçi İletişim Seminerinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gördesliler Aile İçi İletişim Seminerinde Buluştu

Gördesliler Aile İçi İletişim Seminerinde Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Biz Olmak’ konulu aile içi iletişim semineri Gördeslilerle buluştu.

08.04.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Biz Olmak' konulu aile içi iletişim semineri Gördeslilerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi Pedagog'u Kemal Çamlıoğlu tarafından aile içi iletişimin önemi ve çocukların aile içindeki iletişimi hakkında bilgiler verilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de bir video kaydı ile seminere katılan Gördesli vatandaşlara seslendi.

Manisa'nın ilçelerinde gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan 'Biz Olmak' seminerinin Gördes ayağı gerçekleştirildi. Gördes Belediyesi Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan, yetkili müdürler ile çok sayıda Gördesli vatandaş katıldı. Seminerinde ailenin önemine değinen Pedagog Kemal Çamlıoğlu, aile içi iletişimde sadece çocuğun değil anne ve babanın da ilk önce kendini tanıması gerektiğinin altını çizdi. Çamlıoğlu, "Samimi olmalıyız. Her türlü iletişimin ve ilişkinin dayanak noktası Samimiyettir. Bireyler ilk önce kendini tanımalıdır. Aile içinde olsun, her türlü iletişim modellerinde olsun insanlar ilk önce kendinin farkına varmalı. Samimi olan insan dinlemeyi de bilir, kendini de bilir. Aile içi iletişimin güçlü olmasını isteyen her birey ilk önce kendi dünyasını tanımalıdır" diye konuştu. Seminerde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Gördesli vatandaşlara sesleniş videosu da yayınlandı. Seminerin sonunda Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan Pedagog Kemal Çamlıoğlu'na çiçek takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördesliler Aile İçi İletişim Seminerinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement