Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, Soğuksu Mahallesinde Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, Soğuksu Mahallesinde Projelerini Anlattı

Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, Soğuksu Mahallesinde Projelerini Anlattı

Giresun’un Görele ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Görele Belediye Başkan adayı Tolga Erener, Soğuksu Mahallesi halkı ile buluşarak projelerini anlattı.

20.03.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Görele Belediye Başkan adayı Tolga Erener, Soğuksu Mahallesi halkı ile buluşarak projelerini anlattı.

Belediye başkanı seçildiği taktirde 2014-2019 yılları arası 19 proje yapacaklarını ifade eden Erener, "Biz 2014 yılında Allah nasip ederse 19 proje ile yola çıkıyoruz. 19 projemiz içerisinde alt alta koyduğunuz zaman 52 adet proje ortaya çıkıyor. Bizim sizlere dağıtmış olduğumuz broşürlerde bunları tek tek göreceksiniz. Benim belediye başkan adaylığım açıklandığı gün 'Tolga Erener'in yüzü soğuk' diye duydum. Evet, avukatlığın vermiş olduğu bir resmiyet olmuştur. Ama ben bundan sonra Avukat Tolga Erener değil 38 yaşında sizin kardeşiniz Tolga Erener'im. Evimin de makamımın da kapısı daima halkıma açık olacaktır" dedi.

Bir vatandaşın sorduğu " doğalgaz Görele İlçesine 'ne zaman gelecek?" Sorusuna cevap veren Erener, "Arkadaşımız 'Görele'ye doğalgaz ne zaman gelecek?' diye soruyor. Biz doğalgazı projemize koymak için çok uğraştık ama bize dediler ki müteahhitle ilgili bir takım sıkıntılar var ve doğalgazın Giresun'a kadar geldiğini söylediler. Ama doğal gazın 10 bin abonesi olan yere verildiğini öğrendik. Eğer biz Görele'de 10 bin abone bulabilirsek doğalgaz Görele'ye gelecek. İnşallah bunun da öncülüğünü biz yapacağız. Vatandaşlar soruyor deniz kenarında kafeteryalar olacak mı? Karadeniz Sahil Yolunun bize yapmış olduğu en büyük kötülük denizle bizi ayırmasıdır. Biz kafeteryalarımızı deniz kenarına kuracağız. Bu kıyı kenar çizgisi Trabzon'da yoksa Görele'de de olmayacak. Kimse de bizi engelleyemez. Birde Görele'de otel sorunu en önemli sorunlardan biri. Açı Dershanesi'nin bulunduğu binanın projesi otel projesidir. Şimdi dershanelerin kapanmasıyla birlikte oradaki yatırımcı orayı 24 yataklı bir otel haline çeviriyor. Artı birde orman işletme müdürlüğünün belediyemize devretmiş olduğu orman işletme şefliğinin binasını da otele çeviriyoruz. Bu gün belediyenin 35 trilyonu aşan bir borcu var. Bu borç hala yalanlanmadı. Bu kadar para nereye harcandı kardeşim ben bunu öğrenmek istiyorum bu benim doğal hakkım ama 5 yılda bir hesap sorabiliyorsunuz. Eğer mevcut belediye başkanından memnunsanız lütfen mevcut belediye başkanına oy verin. 'Hayır, Görele'nin artık bir kan değişimine ihtiyacı var' diyorsanız. İktidarın desteğini arkasına alan Tolga kardeşinize oy verin. Ben çalışmaya geliyorum fırsat verin çalışayım" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, Soğuksu Mahallesinde Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement