Görele Belediyesi Meclis Üyelerine Büro Verdi - Son Dakika
Yerel

Görele Belediyesi Meclis Üyelerine Büro Verdi

Görele Belediyesi Meclis Üyelerine Büro Verdi

Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener, seçim öncesi belediye meclis üyelerine verdiği büro sözünü yerine getirdi.

08.05.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener, seçim öncesi belediye meclis üyelerine verdiği büro sözünü yerine getirdi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler öncesi seçildiği takdirde belediye meclis üyelerine özel bir büro tahsis edeceğinin sözünü veren Erener, Belediye Meclis üyelerine Belediyenin ikinci katında bir büro verdi.

Seçim çalışmaları sırasında verdiği sözlerden bir tanesini de hayata geçirdiğini belirten Erener, "Seçim çalışmaları sırasında verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Eğer Kazanırsak Belediye Başkanlığı makam odasının kapısını sökeceğiz dedik ve söktük. Şimdide ayrım yapmadan belediye meclis üyeleri için verdiğimiz büro sözünü yerine getirmiş bulunuyoruz. İlçemize çağ atlatacak, marka şehir olmasını sağlayacak projelerimiz ve tüm çalışmalarımızda ortak akıl ile hareket etmeyi kendimize şiar edinmiştik. Bu doğrultuda halkımızın teveccühü ile belediye meclis üyeliğine seçilen, tüm partilerin mensubu meclis üyelerinin çalışmalarımıza katılmasını kolaylaştıracak olan bir büroyu, ilçemiz için hayırlı çalışmalara vesile olması dileğiyle, meclis üyesi arkadaşlarımızın hizmetine açtık" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Belediyesi Meclis Üyelerine Büro Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement