Görele Belediyesi'nden 'İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim' Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Görele Belediyesi'nden 'İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim' Kampanyası

Görele Belediyesi\'nden \'İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim\' Kampanyası

Görele Belediyesi tarafından üniversite öğrencileri için ‘İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim’ kampanyası başlatıldı.

06.09.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Belediyesi tarafından üniversite öğrencileri için 'İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim' kampanyası başlatıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilere eşya yardımında bulunmak amacıyla 'İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim' kampanyası başlattıklarını söyledi.

Erener, yaptığı açıklamada, kampanya kapsamında Görele halkından evlerinde bulunan ihtiyaç fazlası halı, kilim, koltuk, kanepe, çamaşır makinası, buzdolabı, televizyon, battaniye ve mutfak eşyaları gibi eşyaları toplayıp ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımını sağlayacaklarını belirtti.

Görele Belediyesi olarak ilçemizin ekonomisine ve markalaşmasına büyük ölçüde katkı sağlayacak olan üniversitemizde okuyan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına adına her zaman yanlarında olacaklarını da ifade eden Erener, şunları kaydetti:

"Avrupa'dan ve Ülkemizin her köşesinden üniversitemizde eğitim görmek için ilçemize gelen öğrencilerimize yardım etmek, onlara bir aile özlemi gibi yaklaşmak bizlerin en tabi görevidir. Bir yörenin gelişmesinde ve büyümesinde üniversitelerin rolünü unutmamak gerekir. Görele Belediyesi olarak bizlerde üniversite öğrencilerimiz için 'İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim' kampanyası başlattık. Bu kampanya kapsamında hem üniversite öğrencilerimizin eşya ihtiyaçlarını gidermeyi, hem de Evinde kullanılmayan eşyası olan ancak verecek bir yer bulamayan insanlarımız ile ihtiyacı olan öğrencilerimizi buluşturmayı hedefliyoruz. İhtiyaç fazlası eşyalarını vermek isteyenlerin belediyemizle irtibata geçmelerini bekliyoruz" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Belediyesi'nden 'İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement