Görele Belediyesi Sabri Öner Caddesi'nde Işıklandırma Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Görele Belediyesi Sabri Öner Caddesi'nde Işıklandırma Çalışmalarına Başladı

Görele Belediyesi Sabri Öner Caddesi\'nde Işıklandırma Çalışmalarına Başladı

Giresun’un Görele ilçesinde Sayfiye Mahallesi sakinlerinin yıllarca korkulu rüyası olan Sabri Öner Caddesi’nde tamamlanan alt yapı, yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının ardından ışıklandırma çalışmaları da başlandı.

28.03.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesinde Sayfiye Mahallesi sakinlerinin yıllarca korkulu rüyası olan Sabri Öner Caddesi'nde tamamlanan alt yapı, yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının ardından ışıklandırma çalışmaları da başlandı.

Işıklandırma çalışmalarını yerinde takip eden Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, mahalle halkı için yıllardır sorun olan Manasur Mevki Çanakçı yoluna bağlantı yolu olarak kullanılan Sabri Öner Caddesi'ni yapılan çalışmalarla cazibeli bir cadde haline getireceklerini söyledi. Sabri Öner Caddesi'nde insanların bu yaz güvenle ve rahatça dolaşabileceklerini belirten Başkan Erener, "Belediyemizce yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını tamamladığımız Sayfiye Mahallesi Sabri Öner Caddesi'nde ışıklandırma çalışmalarına da başladık. Caddemizi oturma banklarıyla cazibeli bir cadde haline getireceğiz. Çalışmalarımızı bu yaz ayına yetiştirmeye çalışacağız. Trafiğin güvenle seyir edebileceği caddemizde insanlarımızda güvenle gezip, dolaşabileceklerdir" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Belediyesi Sabri Öner Caddesi'nde Işıklandırma Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement