Görele'de Bayram Öncesi Mezarlıklar Temizlendi - Son Dakika
Yerel

Görele'de Bayram Öncesi Mezarlıklar Temizlendi

Görele\'de Bayram Öncesi Mezarlıklar Temizlendi

Giresun'un Görele ilçesi Belediye Başkanı Tolga Erener, belediyeye bağlı tüm mezarlıkların Ramazan Bayramı öncesi temizlendiğini söyledi.

22.07.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesi Belediye Başkanı Tolga Erener, belediyeye bağlı tüm mezarlıkların Ramazan Bayramı öncesi temizlendiğini söyledi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Ramazan Bayramı öncesi belediye sınırları içerisinde bulunan tüm mezarlıkların temizliğinin yapıldığını ifade etti. Erener, vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği mezarlıklarda yapılan çalışmaların çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın anlamlı telaşı var. Göreleli hemşerilerimizin huzur içerisinde kabir ziyaretlerini gerçekleştirip o mekanlarda dualarını okuyabilmeleri için mezarlıklarımızda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamladık" dedi.

Geçmiş yıllarda Görele İlçesinde belediye başkanlığı yapan ve mezarları İlçeye bağlı Çeşmebaşı Mahallesi mezarlığında bulunan Reşit Zade Efendi İskender Bilge, Hasan Hulusi Karahacıoğlu ve Kara Hacızade Mehmet Ağa'nın mezarlarını ziyaret ederek başında dua okuyan Erener, "Geçmişini bilmeyen bir milletin geleceğini yönlendirmesi mümkün değildir. Görele Belediyesi olarak, geçmiş yıllarda ilçemizde belediye başkanlığı yapan ve ilçemize birçok hizmetleri bulunan değerlerimize sahip çıkarak, mezarlarının çevre temizliğini yaptık" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele'de Bayram Öncesi Mezarlıklar Temizlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement