Görele'de Fen Laboratuvarı ve Resim Sergisi Açılışı - Son Dakika
Yerel

Görele'de Fen Laboratuvarı ve Resim Sergisi Açılışı

Görele\'de Fen Laboratuvarı ve Resim Sergisi Açılışı

Görele Hasan Ali Yücel Ortaokulu'nda fen laboratuvarı ve resim sergisi açılışı yapıldı.

28.05.2014 12:04  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, açılışta yaptığı konuşmada, hiç bir hususun eğitimden daha önemli olmadığını söyledi.

Eğitim alanında Hasan Ali Yücel Ortaokulu'nun sürekli kendini yenilediğini ve varlığını devam ettirdiğini belirten Akkurt, "Laboratuvarlar hatta sınıf dışında, okul dışında başka öğrenme ortamların oluşturulması çok önemli hale geldi. Dolaysıyla yapılan bu çalışma laboratuvarın açılması ve yenilenmesi değerli bir çalışma. Ben okul müdürlerimize öğretmenlerimize özellikle okul aile birliği başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Ahmet Yılmaz ise  Görele Hasan Ali Yücel Ortaokulu'nun eğitim-öğretimde önemli bir yere sahip olduğunu, bugüne kadar Görele ve ülkeye nitelikli ve yararlı birçok insanı kazandırarak kalitesini kanıtladığını ifade etti.

Giresun Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve beraberindekiler, fen laboratuvarı ve resim sergisi açılışını yaparak, fen laboratuvarında incelemede bulundu.

Açılışa, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, daire amirleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Fen Laboratuvarı ve Resim Sergisi Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement