Görele'de Köylerde Çöp Konteyneri Uygulaması Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Görele'de Köylerde Çöp Konteyneri Uygulaması Başlatıldı

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, köylere, çöplerin dere ve uçurumlara atılmasını önlemek amacıyla 90 çöp konteyneri dağıtıldığını söyledi.

02.09.2015 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, köylere, çöplerin dere ve uçurumlara atılmasını önlemek amacıyla 90 çöp konteyneri dağıtıldığını söyledi.

Kılıçarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha sağlıklı çevre hedefi doğrultusunda Çöple Mücadele Kampanyası yürüttüklerini belirtti.

Kampanya kapsamında, ilçeye bağlı 60 köye bir ya da iki şer çöp konteyneri ulaştırdıklarını ifade eden Kılıçarslan, "Köylerimize, çöplerin dere ve uçurumlara atılmasını önlemek amacıyla 90 çöp konteyneri dağıtıldı. Mevcut konteyner sayısı yetersiz. Yaklaşık 500 çöp konteynerine daha ihtiyacımız var" dedi.

Kaymakam Kılıçarslan, çöp konteyneri temini için Giresun Valiliği Özel İdare Müdürlüğünden talepte bulunduklarına işaret ederek, "Köylerimizde dere ve uçurumlara çöp atılmasına artık son vereceğiz. Konteynerler sayesinde köylerimizin çöp toplama sorununu halletmiş olacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Köylerde Çöp Konteyneri Uygulaması Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement