Görele'de Kursiyerler Kendilerini Sınava Tabi Tuttu - Son Dakika
Yerel

Görele'de Kursiyerler Kendilerini Sınava Tabi Tuttu

Görele\'de Kursiyerler Kendilerini Sınava Tabi Tuttu

Görele’de Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan "aşçı yardımcılığı" kursunda başarı göstererek belge alan 60 kursiyer, yemek yapımındaki hünerlerini gösterdi.

24.05.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele'de Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan "aşçı yardımcılığı" kursunda başarı göstererek belge alan 60 kursiyer, yemek yapımındaki hünerlerini gösterdi.

Görele İmam Hatip Anadolu Lisesi yemekhanesinde eğitimde gördüklerini uygulamalı olarak yapan kursiyerler, hazırladıkları yemekleri yerel yöneticilerin damak tadına sundu.

Burada konuşan kurs eğitmeni Ayşe Namazcı, bir aşçı yardımcılığı kursunu daha başarıyla bitirdiklerini söyledi.

Kursa ilginin yüksek oluşunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Namazcı, "Bu kursumuzda 60 kursiyerimize daha belgelerini vererek, onlara aşçılığa ilk adımlarını attırdık. Bu zamana kadar aşçı yardımcılığı kursunda başarı gösteren 200 kursiyere belge verdik. Kursumuza ilgi ve talep çok, bu bizi çok mutlu etmekte. 878 saatlik kurs sonunda kursiyerlerimiz kurstan öğrendiklerini yaparak, bu ortamın oluşmasına öncülük etmişlerdir. Hepsini kutluyorum" dedi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise "Karadeniz kültürüne özgü yöresel yemeklerimize ayrı bir tat ve lezzet katacak aşçı adaylarımız belgelerini aldı. Kendilerini kutluyorum. Yemekler gerçekten çok lezzetliydi. Böyle bir organizasyon yaparak, bizleri de unutmamışlar. Ben kursiyerlerimizin kendilerini tabi tuttukları bu sınavı da başarıyla geçtiklerini düşünüyorum" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Kursiyerler Kendilerini Sınava Tabi Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement