Görele'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Görele'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Görele'de, seçim öncesi ve süresince herhangi bir aksama ya da olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

21.02.2014 12:01  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele'de seçim öncesi ve süresince herhangi bir aksama ya da olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakam Kılıçarslan, kaymakamlık salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, mahalli idareler seçimlerinin yargı organlarının genel yönetim ve denetimi altında yapıldığını söyledi.

Seçimin başlamasından bitimine kadar olan sürenin dürüstlük içinde geçmesini temenni ettiklerini dile getiren Kılıçarslan, şöyle konuştu:

"İlçemizde belediye başkanlığı ve organları, il genel meclisi üyeliği, köy ve mahalle muhtarlığı seçimleri gerçekleşecek. İdaremiz ise seçim öncesi, seçim sırası ve sonrasında alacağı tedbirler ile kamu görevi ve huzurun sağlanması, kanun dışı eylem ve işlemlerin önlenmesi çerçevesinde seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için gerekli her türlü tedbiri planlamaktadır."

Toplantıya, Garnizon Komutanı Üsteğmen Aytunç Tayfur, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Emniyet Müdür Vekili İlhan Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, il genel meclisi ve belediye meclisi adayları katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement