Görele'de Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi - Son Dakika
Yerel

Görele'de Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi

Görele\'de Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi

Giresun’un Görele Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan ‘Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde’ projesinde ilk kazma vuruldu.

04.12.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan 'Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde' projesinde ilk kazma vuruldu.

1 milyon 572 bin lira tutarında maiyeti olacak olan projenin tamamını kardeş Esenyurt Belediyesi tarafından karşılanacağını belirten Görele Belediye Başkanı Tolga Erener "Projesine başladığımız caddemiz 430 metre uzunluğundaki ve bağlantı yollarıyla birlikte toplam 13 bin metrekare gerçekleştirilecektir. Böylesine dev bir yatırımın sonunda, ilçemizin can damarlarından biri olan Salih Sinirlioğlu Caddesi ve bağlantı yolları tamamen yenilenmiş ve modernize edilmiş yüzüyle değişen ve gelişen ilçemizin simgesi olacak olacaktır" dedi.

Projenin Görele'ye bugüne kadar kazandırılan en büyük proje olma özelliği taşıdığını vurgulayan Erener "Bu yatırımın, ilçemize kazandırılması noktasında teveccüh gösteren kardeş belediyemizin başkanı, Necmi Kadıoğlu'na ve projeyi takip eden Görele'ye kazandırılmasında büyük emeği olan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmet anlayışımızın önemli bir simgesi olacak olan bu yatırımın ilçemiz ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele'de Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement