Görele'de Yılın Şoförü Tiryaki Seçildi - Son Dakika
Güncel

Görele'de Yılın Şoförü Tiryaki Seçildi

Görele Şoförler ve Otomobilciler Derneği ve Görele Emniyet Müdürlüğü tarafından yılın şoförü seçilen Ünal Tiryaki plaketle ödüllendirildi.

16.05.2016 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Şoförler ve Otomobilciler Derneği ve Görele Emniyet Müdürlüğü tarafından yılın şoförü seçilen Ünal Tiryaki plaketle ödüllendirildi.

Görele Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Muzaffer Kefal, oda binasında düzenlenen törende bu sene yılın şoförü olarak Tiryaki'yi seçtiklerini söyledi.

Kefal, Tiryaki'ye diğer şoförlere örnek teşkil edecek hal ve hareketler sergilediği için teşekkür ederek, "Trafikte gösterdiği örnek davranış ve duyarlılığından dolayı şehir içi dolmuş durağı çalışanlarından Ünal Tiryaki'yi Emniyet Müdürlüğümüzce yılın şoförü seçtik. Trafik kurallarına uymada ve hiçbir cezai işlemi bulunmayan şoför arkadaşımız diğer şoförlere örnek bir hareket sergilemiştir. Bizler de bunun ödüle layık olduğu düşüncesiyle kendisini plaketle ödüllendirdik. Tekrardan kendisine kurallara en iyi şekilde riyakar ettiği için teşekkür ediyoruz." dedi.

Yılın şoförü seçilen Tiryaki ödülünü Görele Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Muzaffer Kefal ve Görele İlçe Emniyet Müdür Vekili Naim İşiten'in elinden aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Görele'de Yılın Şoförü Tiryaki Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement