Görele Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Görele Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı

Görele Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı

Giresun'un Görele ilçesi Devlet Hastanesinde, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, UMKE, itfaiye ve hastane personeli yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

12.03.2014 09:43  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesi Devlet Hastanesi'nde, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İtfaiye ekipleri ve hastane personeli tarafından yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Görele Devlet Hastanesi'nde herhangi bir afet durumunda yangın ve tahliye tatbikatı yapıldı. Yapılan tatbikatta Sağlık personelinin bilinçlendirilmesi amacıyla, personel ve hastalar tahliye edildi. Oluşturulan güvenli bölgede personel ve hastalar toplanarak önlem alınması gerçekleştirildi. Hastane bahçesinde yapılan tatbikatta, verilen yangın alarmının ardından UMKE ve itfaiye ekipleri, hastane personeline uygulamalı olarak yangına müdahalede izlenecek yöntem ve yolları anlattı. Tatbikatta hastanenin ikinci katında mahsur kalan, UMKE ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kişiye 112 Acil Servis görevlileri müdahale etti. Tatbikatla ilgili açıklama yapan Hastane yetkilileri, tatbikatın başarılı geçtiğini ifade etti.

Hastane Yetkilileri, "Çıkması muhtemel yangına zamanında müdahale edebilmek için personelimize gerek teorik ve gerekse de uygulamalı olarak bir eğitim vermek amacıyla bu tatbikatı düzenledik" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement