Görele Kaymakamı Kılıçarslan'a Veda Programı - Son Dakika
Güncel

Görele Kaymakamı Kılıçarslan'a Veda Programı

Görele Kaymakamı Kılıçarslan\'a Veda Programı

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Kastamonu Vali Yardımcılığına atanan Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan için veda programı düzenlendi.

09.01.2017 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Kastamonu Vali Yardımcılığına atanan Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan için veda programı düzenlendi.

Görele Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda programında konuşan Belediye Başkanı Tolga Erener, Kılıçarslan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Erener, Görele'de yaklaşık 5 yıl görev yapan Kılıçarslan'ı uğurlamanın hüznünü yaşadıklarını belirterek, "Ben kendisiyle ilçe başkanlığı ve belediye başkanlığı sıfatıyla çalışma imkanı buldum. Gerçekten de ilçe adına güzel hizmetlere ve çalışmalara imza attık. Ben kendisine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarılı çalışmalarını atandığı vali kaymakamlığı görevinde de sürdüreceğine inanıyorum." dedi.

Kılıçarslan ise, Görele ve Görele halkını unutmayacağını aktararak, "Görele'ye iyi ki gelmişim. İyi ki sizlerle tanışmışım. Giresun'un ilçeleri birbirinden güzel ama maviye, yeşile daha bir anlam katan insan faktörüne Görele'de rastladım. Görele bir kültür şehri. Horonuyla, kemençesiyle, güzel sanatlarıyla farklı bir şehir. Görele her alanda zengin bir şehrimiz. Ben burada görev yapmaktan dolayı mutluluk duydum. Sizlere sağlık, huzur, başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun." diye konuştu.

Belediye Başkanı Erener, Kılıçarslan'a, kemençe, ay yıldızlı tablo ve plaket hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Görele Kaymakamı Kılıçarslan'a Veda Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement