Görele'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Görele'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü Kutlandı

Görele ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü törenlerle kutlandı.

13.02.2015 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başlayan törende konuşan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 97. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Göreleli'nin, ülkenin işgal altındayken unutulmaz kahramanlıklara imza atan bir halk olduğu ifade eden Erener, "Destansı mücadeleler sonunda bizlere emanet edilen ülkemiz ve milletimizin daha özgür, daha çağdaş, daha demokratik bir yapıya kavuşması için, bizlerin de büyük bir özveri ve gayretle çalışması gerektiği unutulmamalıdır. Görele'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutladığımız bu günde bütün dünyaya mesajımız, 'Barış, sevgi ve kardeşliktir" dedi.

Konuşmaların ardından ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun temsili gösterisi sunuldu. Halk oyunları gösterileri, Trabzon Belediyesi Mehter Takımı konseri ile tören son buldu.

Törene, Giresun Valisi Hasan Karahan, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement