Görele Spor Aletleri ile Donatılıyor - Son Dakika
Yerel

Görele Spor Aletleri ile Donatılıyor

Görele Spor Aletleri ile Donatılıyor

Giresun’un Görele Belediyesi ilçenin belirli bölgelerini her yaş grubu vatandaşın kullanabileceği spor aletleriyle donatmaya devam ediyor.

13.07.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele Belediyesi ilçenin belirli bölgelerini her yaş grubu vatandaşın kullanabileceği spor aletleriyle donatmaya devam ediyor.

İlçenin Bozcaali mahallesinde vatandaşların yoğunlukta kullandığı alanlara spor aletleri yerleştirerek, 250 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru oluşturulurken, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yaptığı açıklamada, "Spor insan hayatının önemli bir parçası olduğunu düşünerek, ilçemizin belirli bölgelerini spor aletleriyle donatmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yoğunlukta olduğunu düşündüğümüz yerlere spor aletleri yerleştirerek, insan hayatına sporu katmak, sporun ne kadar faydalı olduğunu anlatmak, onlara sporu hatırlatmak, sporu sevdirmek hedeflerimiz arasındadır. Şuanda Bozcaali mahallesinde tamamladığımız çalışmalarımızın içerisinde sadece spor aletleri değil, altını koşu parkuru için dizayn edilmiş özel çim halı ile kapladığımız 250 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru, vatandaşlarımızın dinlenmeleri için banklarda yer alıyor" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Spor Aletleri ile Donatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement