Görele'ye "Engelli Çocuk Parkı" Projesi - Son Dakika
Yerel

Görele'ye "Engelli Çocuk Parkı" Projesi

Görele\'ye "Engelli Çocuk Parkı" Projesi

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, ilçeye "Engelli Çocuk Parkı" projesini kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

01.09.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, ilçeye "Engelli Çocuk Parkı" projesini kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kılıçarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaymakamlık olarak ilçeye engelli çocukların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu hatırlatmak amacıyla engelli çocuklar için proje hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Engelli çocukların diğer çocuklar gibi aynı şartlara sahip olmaları için bu projenin önemli olduğunu ifade eden Kılıçarslan, şunları kaydetti:

"Yaklaşık maliyeti 50 bin lira olan 'Engelli Çocuk Parkı'nın maliyeti karşılanırsa kaymakamlık olarak bu projeye öncülük ederek hayata geçirmeyi planlıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza daha uygun, onların ölçeğinde olacak proje ile ilgili çalışmalara başladık. Engelli vatandaşlarımız toplumumuzun ayrılmaz birer parçasıdır. Onlara her alanda sahip çıkmak, destek olmak bir insanlık vazifesidir. Onun için toplum olarak onlara görevlerimizi yerine getirmeliyiz" - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'ye 'Engelli Çocuk Parkı' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement