Kapadokya'da Balon Düştü: 1 Ölü, 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kapadokya'da Balon Düştü: 1 Ölü, 9 Yaralı

Kapadokya\'da Balon Düştü: 1 Ölü, 9 Yaralı

Nevşehir'de, turistleri taşıyan sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

17.12.2014 08:59  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de, bu sabah Göreme turunda düşen balonda bulunanlardan Çinli turist Tang Yi ölürken, yaralanan 9 kişi Nevşehir Devlet Hastanesi ile bu kentteki 2 özel hastanede tedaviye alındı.

SERT İNİŞ YAPTI

Sabah yolcularıyla Göreme turu için havalanan balon saat 08.15'te Güvercinlik Vadisi üzerine geldiğinde sert iniş yapması sonucu yere çakıldı.

EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Balondakiler ve görgü tanıkları 112 Acil Servis ve güvenlik güçlerini arayarak olayı bildirdi. Bölgeye jandarma ekipleriyle sağlık görevlileri sevk edildi.

ÇİNLİ TURİST ÖLDÜ

Balondakilerin Çinli ve Malezyalı turistler olduğu, 1 Çinli turistin öldüğü, yaralılardan Malezyalı bir turistin durumunun ağır olduğu belirtildi.

GAZETECİLER ENGELLENDİ

Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edilirken, balon şirketinin çalışanları görüntü almak isteyen basın mensuplarına engel oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapadokya'da Balon Düştü: 1 Ölü, 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kalderon: onu bunu bilmem ayağını yerden kesmeyeceksin. . . . 15 0 Yanıtla
  • Bir bilen: Bakın bakalım bu balon firması kiminmiş. AKP den kim var bu düzenin içinde. Ve bu firma ile uzantıları turizme ne zarar veriyor. Araştırmacı gazetecilere ödev olsun. 7 5 Yanıtla
  • Caner Gezerkaya: Üzücü bi durum ama suçlu aranmamalı, olacak olur.bu arada bütün balon sektöründekiker tecrübeli.hergün binlerce kişi gök yüzünde uçuyor, tecrübe olmasa hergün ve daha çok sayıda kazalar olur.lütfen ama lütfen kimsenin günahına girmeyiniz. Her türlü denetimler yapılıyor. Sizin kafanıza göre yaptığınız yorumlar yüzünden kimse üzülmek zorunda değil. Teşekkürler. 1 0 Yanıtla

Advertisement