Görevden Alınan MHP Ardahan İl Başkanı Polat: "Dava Adına Emek Verdik, Birilerinin Adamı Olmadık" - Son Dakika
Yerel

Görevden Alınan MHP Ardahan İl Başkanı Polat: "Dava Adına Emek Verdik, Birilerinin Adamı Olmadık"

Görevden Alınan MHP Ardahan İl Başkanı Polat: "Dava Adına Emek Verdik, Birilerinin Adamı Olmadık"

MHP Genel Merkezi tarafından, tüzük kurultayına imza verdiği için görevden alınan MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, bir basın toplantısı düzenledi.

19.05.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Merkezi tarafından, tüzük kurultayına imza verdiği için görevden alınan MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, bir basın toplantısı düzenledi.

Polat, "Biz dava adına emek verdik, birilerinin adamı olmadık, her zaman davamızın adamı olmaya çalıştık. Ne yapmak istediysek devletimiz, milletimizin bekası için davamız uğruna her fedakarlıkla mücadelemizi devam ettirdik." dedi.

1 Kasım seçimlerinde alınan başarısız sonucu ilk kendisinin eleştirdiğini söyleyen Polat, "Bildiğiniz gibi yaklaşık 9 yıldır sürdürmüş olduğum il başkanlığı sürecini dün itibariyle genel merkezimizin fesih etmesi sebebiyle görevimizi sonlandırmış bulunuyoruz. 1 Kasım seçimlerinde partimizin Türkiye genelinde başarısız olması nedeniyle bende Ardahan il başkanı olarak 2 Kasım günü bu durumu eleştirerek genel merkeze muhalefet etmiş bulunmaktayım. Türkiye'de ilk muhalefeti basın aracılığıyla ben yapmıştım. ve yapmış olduğum açıklamaların arkasında durarak bu güne kadar muhalefetime devam ettim. Bu nedenle de genel merkezimiz dün itibariyle bizim görevimize il teşkilatı olarak son verdi. Biz genel başkanımızla 17 yıl çalıştık, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevini Devlet bey zamanında yaptım. Başbuğumuz zamanında da 2 yıl ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. Hiç pişman değilim ve yine ömrüm yettikçe partinin tüm çalışmalarına katılacağım ve üzerime düşen bir görev olursa bunu da severek yapacağım. Feshedilmekle partiyi bırakıp gidecek değiliz, parti bizim partimiz. Biz dava adına emek verdik, birilerinin adamı olmadık, her zaman davamızın adamı olmaya çalıştık. Ne yapmak istediysek devletimiz, milletimizin bekası için davamız uğruna her fedakarlıkla mücadelemizi devam ettirdik. Allah'ın izniyle, Allah ömür verir ise değişim sürecini yaşayabilir isek Milliyetçi Harekat Partisine iktidar nasip olacak ve halkımıza daha iyi hizmetler sunmaya çalışacağız." diye konuştu.

DEVLET BAHÇELİ SİYASETE DÜSTUR GETİRDİ

Devlet Bahçeli'nin siyasete düstur getirdiğini fakat yaşı ve rahatsızlığı itibari ile artık partinin yenilenme zamanının geldiğini söyleyen Polat, "Devlet beye saygımız sonsuzdur. O bizim liderimizdi ve biz ondan çok şeyler öğrendik, siyasete düstur getirdi, dürüstlük getirdi. Devlet bey devlet adamlığı niteliğini hiç bozmadı. Ama yaşı ve rahatsızlığı itibariyle artık yenilenmenin zamanı geldi. O nedenle partimizin iktidar olması gerekiyor. Muhalefette sürekli hizmet veremiyoruz, milletimiz mağdur oluyor, ülkemizde sıkıntılar artarak büyüyor ve bu sıkıntıların önüne geçmek için milli iradeyi milliyetçi iradeye dönüştürme inancındayız. Bunun da MHP iktidarıyla mümkün olduğunu biliyoruz. Bu iktidarı yaşamak için de değişimim şart olduğuna inananlardan birisiyim. Bu nedenle genç, dinamik, bilgili, kültürlü bir genel başkan adayı olan Sinan Ogan'ın yanında yer aldım. Allah'ın izniyle yapılacak kurultayda Sinan Ogan'ı genel başkan yapacağız ve partimizi de iktidara taşıyacağız." dedi.

1 Kasım Genel Seçimlerinde oyunu arttıran tek il teşkilatının Ardahan olduğunu ifade eden Polat, "1 Kasım seçiminde Türkiye'de tek oy artıran il olma gururunu yaşadık. Bunun için de bizimle birlikte hareket eden değerli ülküdaşlarıma, il ve ilçe yönetimindeki arkadaşlarıma ve bize destek olan Ardahanlı bütün hemşehrilerimin hepsine teşekkür ediyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görevden Alınan MHP Ardahan İl Başkanı Polat: 'Dava Adına Emek Verdik, Birilerinin Adamı Olmadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement