Görevden Uzaklaştırılan Belediye Başkanları halk Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Görevden Uzaklaştırılan Belediye Başkanları halk Toplantısı Düzenledi

Görevden Uzaklaştırılan Belediye Başkanları halk Toplantısı Düzenledi

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülüstan Akel, Batmanda halk toplantısı düzenlediler.

13.12.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşbaşkanlar halkı dinledi

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülüstan Akel belediyenin karar ve uygulama süreçlerine halkın katılımını sağlamak amacıyla Bağlar mahallesinde düzenledikleri halk toplantısında halkın sorunlarını dinledi.

Batman Belediyesi tarafından belli periyotlarla çalışmalarını halkın denetimine açmak ve belediyenin karar ve uygulama süreçlerine halkın katılımını sağlamak amacıyla düzenlediği halk toplantılarının bir yenisini daha gerçekleştirdi.

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eşbaşkanları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir, Belediye Başkanvekili Hürriyet Kaytar, görevden uzaklaştırılan ve şu anda görevde bulunan Belediye Eşbaşkan Yardımcıları Semra Güneş, İdris Ekmen, Aziz Aksin, Nasır Taş ve M. Ali Nasıroğlu, HDP Batman İl Eşbaşkanları Bahri Karaağaç ve Rojda Sürücü, DBP Batman İl Eşbaşkanı Songül Korkmaz, DBP Batman Merkez İlçe Eşbaşkanı Remziye Kaftan ve Şükrü Yılmaz'ın da katıldığı toplantı, Bağlar mahallesinde bulunan mahalle meclisi binasında yapıldı.

Mahalle halkının ilgi gösterdiği halk buluşmasında Eşbaşkanlar Akel ve Özdemir Belediye faaliyetlerini anlattı. Toplantıda söz alan yurttaşlar da görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Görevden Uzaklaştırılan Belediye Başkanları halk Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement