Göreve Başlayan Kaymakamlardan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Göreve Başlayan Kaymakamlardan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Ordu'nun Aybastı, Çatalpınar, Gülyalı, Gürgentepe ve Korgan ilçelerine yeni atanan kaymakamlar, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

07.03.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Aybastı, Çatalpınar, Gülyalı, Gürgentepe ve Korgan ilçelerine yeni atanan kaymakamlar, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Aybastı Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Çatalpınar Kaymakamı Osman Çelikkol, Gürgentepe Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan, Gülyalı Kaymakamı İlyas Öztürk ile Korgan Kaymakamı Mustafa Ayvat katıldı.

Ziyarette yeni atanan kaymakamlara tavsiyelerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"İlçenizde bulunan okulların müdürleri ve öğretmenleri ile bir araya gelin. Onlara tavsiyelerde bulunun. Bizim geleceğimiz çocuklarımızdır, genç nüfusumuzdur. Eğer gençlerimizi iyi eğitebilirsek, idealist ve sevgi dolu büyütebilirsek, geleceğimizden de o kadar emin oluruz. Gelecekte nasıl bir Türkiye istiyorsanız, bunda sizin çabanız çok büyük önem arz ediyor. Vatandaşların istek ve şikayetlerini sizler ve size bağlı kurumlar olarak her zaman dikkate almalısınız. İlçenin kaymakamı olarak dengeli sorumluluk halinde olmalı ve yeri geldiğinde muhtarları toplayıp onlarla konuşarak sorunları çözmelisiniz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Göreve Başlayan Kaymakamlardan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement