Görme Engelli Kadından Duygulandıran Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Görme Engelli Kadından Duygulandıran Teşekkür

Görme Engelli Kadından Duygulandıran Teşekkür

Gaziantep’in Araban ilçe kırsalında oturan 71 yaşındaki Zeynep Tuç isimli görme engelli kadın, kendisi için hazırlanan yardım paketini aldıktan sonra Araban İlçe Kaymakamı Cuma Emeç’i ziyaret ederek, teşekkür etti.

09.06.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Araban ilçe kırsalında oturan 71 yaşındaki Zeynep Tuç isimli görme engelli kadın, kendisi için hazırlanan yardım paketini aldıktan sonra Araban İlçe Kaymakamı Cuma Emeç'i ziyaret ederek, teşekkür etti. Ziyaret nedeniyle duygulanan Kaymakam Emeç, görme engelli kadından sık sık kendisini ziyaret etmesini istedi.

Araban ilçesine bağlı Fıstıklıdağ kırsal Mahallesinde ikamet eden Zeynep Tuç (51), Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayı gıda paketi nedeniyle gittiği ilçe kaymakamlığında, kendisi için hazırlanan koliyi teslim aldıktan sonra kaymakam cuma Emeç'i makamında ziyaret etti. Ramazan ayında yapılan yardım ve daha öncesindeki destekler nedeniyle teşekkür etmek istediğini belirten Zeynep Tuç, "Fıstıklıdağ kırsal mahallesinde kardeşim İbrahim'in evinde, ailesiyle birlikte yaşıyorum. Duydum ki, Araban'da Kaymakam bey, devlet ilçe genelindeki tüm fakir, fukara ve yardıma muhtaç ailelere yardımlar yapıyormuş. Benim için hazırlanan paketi aldım. Fakirlere, fukaraya böyle bir mübarek günde de sahip çıkıldığı için çok sevindim. Yardımlar için dua ve teşekkür etmek için Kaymakam beyi ziyaret etmek istedim. Bu garibin görüşme talebini geri çevirmedi, çok da samimi bir şekilde görüştü. Kaymakamımızdan ve devletimizden Allah razı olsun. İyi ki varlar" dedi.

Ziyaret ve Zeyhep Tuç'un konuşmaları nedeniyle oldukça duygulanan Kaymakam Emeç ise, "Biz burada sizler için varız. Araban Kaymakamlığı'nın kapısı sizlere her zaman sonuna kadar açıktır. Biz görevimizi yapıyoruz. Araban Kaymakamlığı olarak yardıma muhtaç aileler nerede yaşıyorsa onları bulup, devletin imkanlarını onlar için sonuna kadar kullanmak bizim en önemli vazifelerimizdendir. Biz de bu çerçevede, insanların mağduriyetlerini giderme çabasında oluyor. Bundan sonra da fakirin, fukaranın yüzü güldükçe bizim de yüzümüz gülecek" diye konuştu.

Emeç, görme engelli kadından sık sık kendisini ziyaret etmesini istedi. Yolu ilçe merkezine her düştüğünde odasının kapısını çalmasını da isteyen Kaymakam Emeç, Zeynep Tuç'u kapıya kadar uğurlayarak, "Beni istediğin zaman ziyaret edebilirsin. İhtiyacın, sıkıntın olması durumunda bana haber et. Sen gelmezsen, arayı uzak tutarsan, ben sana gelirim" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engelli Kadından Duygulandıran Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement