Görme Engelli Yüzücüler Havuza Damga Vurdu - Son Dakika
Yerel

Görme Engelli Yüzücüler Havuza Damga Vurdu

Görme Engelli Yüzücüler Havuza Damga Vurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda antrenmanlarını yapan görme engelli yüzücüler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’a sürpriz ziyarette bulundu.

26.02.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda antrenmanlarını yapan görme engelli yüzücüler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'a sürpriz ziyarette bulundu.

19-22 Şubat tarihleri arasında Antalya'nın Alanya İlçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Olimpik Yüzme havuzunda yapılan Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçme müsabakalarında İlimizi temsil eden 6 görme engelli sporcular başarıyla dönerek, başarılarını İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'a sürpriz ziyarette bulunarak anlattılar.

3 gün boyunca süren müsabakalarda Gaziantep'i temsil eden görme engelli sporcularından Mustafa Aslan, Ahmet Aslan, Murat Tarün ve İbrahim Arslan, teknik kurul tarafından Milli Takım Eğitim Kampına çağrılmış, ayrıca Mustafa Aslan kazanmış olduğu 6 birincilik ve1 ikincilik, İbrahim Arslan 1 birincilik ve 3 ikincilik başarısıyla; 13-16 Nisan 2015tarihleri arasında Almanya'nın Berlin kentinde yapılacak olan dünya görme engelliler yüzme müsabakalarında Ülkemizi ve Gaziantep'i temsil ederek havuzda engelleri aşma sözünü Ömer Faruk Şiran'a verdiler.

Çocukları yalnız bırakmayıp veliler ile birlikte gelen Antrenör Mehmet Ali Albas da konuşmasında, "Biz mucize gerçekleştirmedik, başardık. Sizleri ve İlimizi temsilen gittiğimiz ve gideceğimiz yarışlarda başarının yanı sıra bu çocukların engel tanımadığını ve engelli vatandaşlara sporun engel tanımadığını kanıtlayacağız İnşallah" dedi.

Şiran, daha sonra çocuklar ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engelli Yüzücüler Havuza Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement