Görme Engelliler Futbol Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Görme Engelliler Futbol Şampiyonası Sona Erdi

Görme Engelliler B2, B3 Futsal Yükselme grubu müsabakaları Yomra Spor Salonu’ndan oynanan final maçı ile sona erdi.

26.11.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görme Engelliler B2, B3 Futsal Yükselme grubu müsabakaları Yomra Spor Salonu'ndan oynanan final maçı ile sona erdi.

17 takım katıldığı Arsin ve Yomra Spor Salonlarında oynanan şampiyonaya farklı görme engel gruplarında sporcular madalya için kıyasıya yarıştılar. Yomra Spor Salonu'nda Trabzon Görme Engelliler Spor Kulübü ve Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü arasından oynanan final müsabakası 5-1 Trabzon Görme Engelliler Spor Kulübü'nün üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonucun ardından Trabzon Görme Engelliler Spor Kulübü birinci, Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü ise ikinci olarak 2. lige yükselme başarısını gösterdiler.

Final müsabakası sonrasında açıklamada bulunan Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Hasan Sayıdan, "Yükselme grubu müsabakaları çok centilmence geçti. Finale kalan ve bir sonraki sezon 2. ligde mücadele edecek olan Kayseri ve Trabzon takımlarımıza başarılar diliyorum. Bizleri her zaman destekleyen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemalettin Yazıcı'ya teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Trabzon'da ilk defa Görme Engelliler Futsal müsabakasının yapıldığını ifade eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, "Bir ilki gerçekleştirdik. 5 gün süren müsabakalar sonrasında adına yakışır çok güzel final müsabakası seyrettik. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Görme Engelliler Derneği Gençlik ve Spor Kulübü, Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü, Kocaeli Fatih Sultan Mehmet Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Konya Görme Engelliler Spor Kulübü, Samsun 1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Samsun Ayvacık Engelsizler Spor Kulübü Derneği, Samsun Görme Engelliler Spor Kulübü, Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği 2. Lige yükselmek için mücadele edecekler. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engelliler Futbol Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement