Görsel Projeler Halkın Önerisine Göre Şekillenecek - Son Dakika
Yerel

Görsel Projeler Halkın Önerisine Göre Şekillenecek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yapılması planlanan 2 görsel projenin halkın önerisine göre şekilleneceğini ifade etti.

24.02.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yapılması planlanan 2 görsel projenin halkın önerisine göre şekilleneceğini ifade etti.

Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada,  "I love Edirne" yazısı ile Fatih heykelinin taşınması konularının çeşitli platformlarda tartışılmaya, görüş iletilmeye başlandığını söyledi.

Gelen görüşlere göre her iki projenin de uygulanmaya başlanacağını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Edirne'de son günlerde özellikle basın mensubu arkadaşlarımızın, Edirne Basın Kulübü'nün kamuoyunun tartışması amacıyla ortaya koyduğu bir öneri var. Bu öneriyi destekliyorum, dünyanın bazı şehirlerinde 3 boyutlu bir yazının Edirne'de uygun görülen bir yere konulması önerisi bu. Belediye başkanı olarak ilgi ve merakla bu tartışmanın sonucunu bekliyorum, Edirneliler nereye uygun görecek. Çünkü biz bu tür projeleri Edirneliler'e soruyoruz.

Bir başka görüş istediğimiz projede Fatih heykelinin nereye taşınması gerektiği konusunu tartışmaya açtık. Bu konuda tartışılıyor önerilerde geliyor. Bunları belli süre tartıştıktan sonra kamuoyu ve uzmanlarında görüşünü aldıktan sonra bu görüş bizim için muteber görüş olacaktır. Sonrada eyleme geçeceğiz. Hem "I Love Edirne" yazısını hem de Fatih heykelinin yeri böylece belirlenecek."

Gürkan ayrıca, modern bir itfaiye hizmet binası yapmak içinde projenin hazırlandığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görsel Projeler Halkın Önerisine Göre Şekillenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement