Görüntülü Haber) 30 Milyon Liralık "Skunk" Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Görüntülü Haber) 30 Milyon Liralık "Skunk" Ele Geçirildi

Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine 3 ay önce yapılan bir ihbar üzerine uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeyi takibe aldı.

10.10.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine 3 ay önce yapılan bir ihbar üzerine uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeyi takibe aldı. Polis ekipleri, şebeke üyelerinin Avrupa ülkelerinden İstanbul'a 'Skunk' adı verilen 'Yeşil Kokain' olarak da bilinen 1 ton 100 kilo uyuşturucu maddeyi soktuğunu belirledi. Ekipler şebeke üyelerinin fiziki ve teknik olarak takip etti. Polis, geçtiğimiz cuma akşamı Bayrampaşa'da şebekenin depo kullandığını eve baskın yaptı. Uyuşturucuyla Mücadele 1 ton 100 kilo "skunk" ele geçirirken 45 yaşındaki İsmail Ç.'yi yakalayarak gözatına aldı. İsmail Ç. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı. İsmail Ç. yapılan sorgulamasında polis ekiplerine, uyuşturucu maddeyi Türkiye'ye 33 yaşındaki Kosovalı Arben M.'nin soktuğunu ve Bayrampaşa'da bir otelde kaldığını itiraf etti.

UÇAMADAN YAKALANDI

Polis ekipleri itiraf üzerine hızlıca yeni bir operasyon düzenleyerek, Bayrampaşa'daki otele baskın düzenledi. Polis ekiplerinin gelmesinden kısa bir süre önce otelden çıkış yaptığı belirlenen Arben M.'nin Atatürk Havalimanı'ndan Kosova'ya uçacağı tespit edildi. Ekipler havalimanında görevli Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine şüpheli ile bilgi verdi. Polis ekipleri, Arben M.'yi uçağa bineceği sırada yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli Arben M.'de sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

LABORATUARDA HAZIRLANIYOR Emniyet kaynakları, "skunk" isimli uyuşturucunun laboratuar ortamında hint kenevirinin genetiğini değiştirerek üretildiğini belirtti. "Skunk" isimli uyuşturucu maddenin Türkiye'de ki kilo fiyatının ortalama 30 bin lira olduğu yapılan operasyonda ise yaklaşık 30 milyon liralık uyuşturucuya el konulduğu öğrenildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şebekenin Bayrampaşa'da depo olarak kullanılan eve yaptıkları operasyon polis kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis kameralarına yansıyan görüntülerde, ekiplerin dairede yaptıkları aramalarda çuvallar dolusu skunkları bulmaları polis kameraları tarafından kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntülü Haber) 30 Milyon Liralık 'Skunk' Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement