Görüntülü Haber) Çaykur Rizespor-Beşiktaş Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Görüntülü Haber) Çaykur Rizespor-Beşiktaş Soyunma Odaları

Görüntülü Haber) Çaykur Rizespor-Beşiktaş Soyunma Odaları

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

01.10.2016 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Maçın gergin geçtiğini ifade eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "İlk yarı ve ikinci yarı farklı oyun ürettik. İlk yarı düşündüğümüz oyunu oynayamadık. Kapanan ve çabuk çıkmayı düşünen Rizespor'a gol pozisyonu ve oyun üretemedik. Şut dahi atamadık. Ortalarımız isabetli bile değildi. Seken topları kovalayamadık. İlk yarı uyurgezer gibiydik. Topa gitmedik, rakibi kontrol etmedik. İkinci yarı tam tersine rakip sahada oynadık. Kenarlardan rakibi bunalttık, ama bu kez de golü üretemedik. Golün son dakikalarda gelmesi iyi niyetli, gayretli, kazanma arzusunun öne çıktığı bir müsabakanın karşılığı oldu. Berabere kalsak da ikinci yarı olumlu, ilk yarı olumsuz bir değerlendirme oldu. Üç puan ile ayrıldığımız için mutluyuz" dedi.

'ÖNEMLİ OLAN SOĞUKKANLI OLMAK'

Oyun içerisinde kopmalar olduğunu ifade eden Güneş, "Tempo ve gol pozisyonlarımız oldu ama oyuncularda kopma olan dönemde taraftar hiç kopmadı. Önemli olan soğukkanlı olmak. Zaten sabır ve soğukkanlı oynamak önemli. Sonunda gol gelmesi, takımın sabrının gelişeceğini gösteriyor. Özellikle taraftarın Rize'de olması çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

'QUARESMA TOP ALAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ'

Atiba ve Querasma'nın maçın ardından yaşadığı tartışmanın sorulduğu Şenol Güneş, "Pozisyonu görmedim. Konuşuruz. Ciddi bir konu olduğunu düşünmüyorum. Maçın gerginliği içerisinde olmuştur. Quresma'nın isteği vardı. Kenara geldiğinde bana 'Top gelmiyor' dedi. Bir ara gitti, top geldi, o gelemedi. Önemli olan oyunu yaşamaktır. Ricardo için de, diğer oyuncular için de geçerli. Oyuncu değişikliğinden ziyade kimin ne verdiği önemli. Bugün biraz da yorgundu. Biraz da gribal ağrı vardı. İkinci yarı girdi. Zaman zaman gol atma isteği vardı. Çok şey yapma adına bazen eksikte yapabiliyor. İstediğini üretemeyince buna bağlı bir gerginliği olabilir" diye konuştu.

HİKMET KARAMAN: ŞANSIZ BİR GOL YEDİK

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise takım olarak doksan dakika ve uzatmalara kadar iyi olduklarını belirterek, "Uzatmalarda şansız bir gol yedik. İyi bir vuruştu. Rakip iyi oyunu kapattı. Son paslarda daha etkili olmamız lazım. Şampiyonluğa oynayan bir takım karşısında en iyisi buydu. Son dakikalarda Oğulcan topu Kweuke ile buluştursa pozisyon olabilir. Dönen top korner ve gol oldu. Rakiplerimizin attığı goller jeneriklik. Galatasaray maçında da aynı jeneriklik bir gol yedik. Oyun olarak iyi oynamaya çalışıyoruz. Bu oyunun üzerine koyup devam edeceğiz" dedi.

Böyle bir mücadelenin sonunun 1-0 bitmemesi gerektiğini ifade eden Karaman, "Golü yediğimiz bölümde 2 oyuncu ile pres yapmışız. Oyuncumuz yerini boşaltmış. Oyuncumuz yerini boşaltmasa, oyuncu o kadar rahat vurmayacak. Bunların hepsi tecrübe" ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN: GÜZEL BİR SKOR OLDU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada zor bir süreçten geldiklerini ve yoğun bir maç trafiği geçirdiklerini belirterek, "Çaykur Rizespor karşısında istediğimiz oyunu oynayamadık. Rizespor kapandı. Oyuncularımız son dakikada taraftarımızı ve bizi mutlu ettiler. Güzel bir skor oldu" dedi. Hakem Cüneyt Çakır'la ilgili bir soru üzerine Fikret Orman, "Pozisyonlara çok bakamadım ve görmedim. Hakemle ilgili bir şey diyemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

'FEDERASYON BİZE GICIKLIK OLSUN DİYE YAPMAMIŞTIR'

Çaykur Rizespor maçının bir gün sonra oynanması ile ilgili federasyona yapılan başvurunun sorulduğu Fikret Orman şu değerlendirmelerde bulundu:

"Federasyon bizi gıcıklık olsun diye böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum. Onların da bir sistemi var. Onlar da değerlendirdiler ve yapamayacaklarını söylediler. Biz de olgunlukla bu karara bakıyoruz."

MARİO GOMEZ SORUSU

Mario Gomez'in yeniden Beşiktaş'a gelmek istediği yönündeki bir soruyu cevaplandıran Fikret Orman şu anda takımın bir kadrosu olduğunu belirtti, transfer döneminde olmadıklarını söyledi. Orman, "Devre arası o günün şartlarına bakmak lazım. Şu anda Beşiktaş Gomez'i düşünmekten daha fazla hem Kayseri, hem de Napoli maçını düşünmesi lazım. İnşallah elimizden kaçırdığımız Dinamo Kiev öcünü Napoli'de alırız. Beşiktaş'ın gündemi şuan Gomez gündemi değil" dedi.

KALKAVAN: BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDİYORUZ

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan maç sonu yaptığı açıklamada son dakikada yedikleri golle mağlup olduklarını belirterek, "Çok güzel bir gol atıldı. Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz. Bizde iyi mücadele ettik. Sonuçta Beşiktaş ile oynuyoruz ve saygı duymak lazım. Büyük takım. Bundan sonraki maçlara bakacağız" dedi.

Hakem Cüneyt Çakır'ın yönetiminin sorulduğu Kalkavan, "Cüneyt Çakır'la ilgili daha önce bir kez konuşmuştum, bu bir kez daha olmaz. O bizim evladımız ve ülkenin değeri. Bu konuda yorum yapmak doğru değil. Boşuna kızmaya suçlu aramaya gerek yok. Son 10 saniyede gol oldu, olabilir. Futbolda her şey var. Hakemi karalamak doğru değil" diye konuştu.

Şahsına yönelik istifa çağrılarını değerlendiren Metin Kalkavans, şunları söyledi:

"Seyirci kazanmak ister. Bu olmayınca bu tepkiler olabilir. Küfür yapmamak önemli. Sahamızda küfür ve taşkınlık yok. Önemli olan bu. Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum."

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap da, maç sonu gazetecilerin yanına gelerek hakem Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi ve "3 puanımızı aldı gitti. Hakkımızı helal etmiyoruz. Ahirette alacağız bu puanı" diye konuştu. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntülü Haber) Çaykur Rizespor-Beşiktaş Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş Valisi Avni Çakır Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi
    19:44 Muş Valisi Avni Çakır Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

    Muş Valisi Avni Çakır başkanlığında yapılan 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve koordinasyonun önemi vurgulandı. Muş'ta 2024 yılında planlanan 172 projenin durumu açıklandı. Toplantıda, işlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi ve tüm yatırımların vatandaşın hizmetine sunulması için uyum içinde çalışılacağı belirtildi.

  • Burdur Yeşilova'da çıkan yangın söndürüldü
    19:43 Burdur Yeşilova'da çıkan yangın söndürüldü

    Yeşilova ilçesindeki otluk ve kavaklık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın sonucunda yaklaşık 40 dönümlük arazideki ağaçlar zarar gördü.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • İzmir Buca'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
    19:39 İzmir Buca'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

    İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Y.B. (18) idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, araçta bulunan Batuhan Kahraman hayatını kaybederken, sürücü ve araçtaki P.A.G. ağır yaralandı. Yaralılardan P.A.G'nin hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri düzenlendi
    19:38 Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri düzenlendi

    Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçe merkezinde yürüyüş yapıldı ve Atatürk Parkı'nda halı sergisi açıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turizmin ilçenin geleceği olduğunu belirtti.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • BM Uzay İşleri Ofisi Direktörü Çin'e Yapacağı Ziyarette Çinli Uzay Yetkilileriyle Bir Araya Gelme İstediğini Belirtti
    19:19 BM Uzay İşleri Ofisi Direktörü Çin'e Yapacağı Ziyarette Çinli Uzay Yetkilileriyle Bir Araya Gelme İstediğini Belirtti

    Birleşmiş Milletler Uzay İşleri Ofisi Direktörü Aarti Holla-Maini, Çin'in uzay keşfi alanındaki başarılarından ve tüm insanlığa fayda sağlamak üzere uzay teknolojilerinden yararlanma konusunda ofisiyle yaptığı yakın işbirliğinden övgüyle bahsetti. Holla-Maini, Çin'e yapacağı ilk ziyarette Çinli uzay yetkilileri ve uzmanlarıyla bir araya gelmeyi beklediğini ifade etti.

  • Emine Erdoğan: Bitkilerle tedavi bilimsel geçerliliği olan bir yöntem halini almıştır
    19:16 Emine Erdoğan: Bitkilerle tedavi bilimsel geçerliliği olan bir yöntem halini almıştır

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada, bitkilerle tedavinin bilimsel geçerliliği olan bir yöntem haline geldiğini belirtti. Emine Erdoğan, Türkiye'nin bitkilerle tedavi alanında önemli bir yere sahip olduğunu ve bu alanda yapılan araştırmaların insan hayatına büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.


Advertisement