Görüntülü Haber) Fenerbahçe-Feyenoord Maçının Ardından (2) - Son Dakika
Güncel

Görüntülü Haber) Fenerbahçe-Feyenoord Maçının Ardından (2)

Görüntülü Haber) Fenerbahçe-Feyenoord Maçının Ardından (2)

Mustafa AKIN-Hakan TARHAN İSTANBUL-DHAFenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Feyenoord karşısında güzel bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

30.09.2016 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa AKIN-Hakan TARHAN İSTANBUL-DHA

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Feyenoord karşısında güzel bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan, uzun zamandır yenilmeyen bir takımı mağlup ettiklerini aktararak, "Karşımızda belki Avrupa'nın en iyi futbolunu oynayan takım vardı. Uzun zamandır yenilmiyorlardı. Güzel bir galibiyet oldu. Taraftarımıza armağan ediyoruz. Takım olarak biraz zamana ihtiyacımız var. Kazandıkça bu zaman lehimize işleyecek. Hocamızın yeni sistemi oturtması, yeni gelen arkadaşların takıma alışması zamanla olacak şeyler. İnşallah en kısa zamanda istenen seviyeye geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, kendilerine stada gelerek destek olan taraftara da teşekkür ederek, "Her maça çıkarken gerekli konuşmaları yapıyoruz ama ihtiyacımız olan itici gücünüz 12. adamın yanımızda olması. Bu maçta da yanımızdaydılar ama daha çok olmaları lazım." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yılıdızı Robin van Persie, 1-0 kazandıkları Feyenoord maçı ile ilgili olarak "Biz kazandık. Tüm takım birlikte mücadele etti ve pekçok pozisyona girdik" diye konuştu.

Sakatlıklarının ardından fit hale gelmeye başladığını söyleyen Robin van Persie, "33 yaşındayım ve vücudumu dinliyorum. Neler yapmak istediğimi ve hedeflerimi biliyorum. Hepsinden öte, her gün yapmam gerekenleri yapıyorum. Ben kendi yolumdan gidiyorum. Her gün elimden gelenin en fazlasını vermeye çalışıyorum." dedi.

Dick Advocaat ile Fenerbahçe'de çalışmaktan keyif aldığını belirten Robin van Persie, "Antrenmanlar harika geçiyor, çok eğleniyorum. Advocaat, Marion Been ve Cor Pot harika iş çıkarıyor. Hollanda'daki antrenman sisteminin aynısı ve bana tam anlamıyla uyuyor. Çok fazla adım var. Pozisyonel oyunlar, iyi hücum için taktikler. Fantastik derece iyi antrenmanlar oluyor. Bunların geri dönüşünü maçlarda görüyorsunuz. Değişmeye ve gelişmeye başladığımız çok açık." ifadelerini kullandı.

Feyenoord karşısında son dakikalarda oynaması hakkında Hollandalı yıldız, "Bu maçı uzun süredir bekliyordum. Kısa oynadım ama güzeldi. Çok özel hisler yaşadım." şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntülü Haber) Fenerbahçe-Feyenoord Maçının Ardından (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement