Görüntülü Haber) Torku Konyaspor- Galatasaray Soyunma Odaları 3 - Son Dakika
Güncel

Görüntülü Haber) Torku Konyaspor- Galatasaray Soyunma Odaları 3

Yarsuvat: HAMZA HOCANIN ELİNİN DEĞDİĞİNİ GÖRDÜK Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat: "Sonuçtan takım olarak, kulüp olarak, idareciler olarak memnunuz. Uzun zamandır hasredini çektiğimiz bir galibiyet aldık.

14.12.2014 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarsuvat: HAMZA HOCANIN ELİNİN DEĞDİĞİNİ GÖRDÜK Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat: "Sonuçtan takım olarak, kulüp olarak, idareciler olarak memnunuz. Uzun zamandır hasredini çektiğimiz bir galibiyet aldık. Konyaspor'da iyi bir takım oda elinden geleni yaptı. Bizde Hamza hocanın elinin değdiğini gördük takıma. Aynı takım, aynı futbolcular ama aynı futbol değil. Daha değişik bir futbol oynadılar. Yenilsek bile böyle futbol oynadığımız zaman yine seviniriz" dedi. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın 3 oyuncunun gideceğini açıkladığının hatırlatılması üzerine Yarsuvat, transfer konusunda hiç bir şey söylemeyeceğini belirtti. Hamit Altıntop'un golünün hatırlatılması üzerine Yarsuvat şunları söyledi: "Hamit'in gollerini özlemiştim. Çok memnunum. Takıma adepte oldu. Hastalığı geçti artık." Basketbol takımının dağılmak üzere olduğu sorusu üzerine Yarsuvat, "Ayrılacaklar mı, kalacaklar mı nereye gidecekler böyle bir şey yok. Bize intikal etmiş bir şey yok" dedi. Yarsuvat, Konya Büyükşehir Torku Arena'yı da beğendiğini belirtti.

'DERBİ MAÇI KONYA'DA OYNAMIZI GEREKTİREN BİR NEDEN YOK' Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst ise, "Karşılaşma 5-0'lık net bir galibiyet. Ondan önce birbirleriyle yardımlaşan ve birbirlerinin eksiklerini kapatan takım için oynayan bir takım vardı. Esas olan bu oyunu önümüzdeki maçlara, galibiyetlere taşımaktır" dedi. Beşiktaş- Galatasaray derbi maçının Konya'da oynanıp oynanmayacağı sorusu üzerine Dürüst, "Derbiyi burada oynamamıza sebep yok. Beşiktaş UEFA maçını kendi stadında oynadı. Orada sıkıntı yaşanırsa biz yardımcı oluruz demiştik. Bir sıkıntı yok. Dolayısıyla burada oynamamızı gerektiren bir neden yok" diye konuştu. YASİN ÖZTEKİN: BEN GALATASARAYIN OYUNCUSUYUM Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, "Yeni bir hocamız geldi. İyi ki geldi. Bundan sonra bizim için önemli iş başladı. Takım olmaya başladık. Antremanda da bir birimize kenetleniyoruz. Bu da maça yansıyor. Bugünde çok iyi oynadık. 5-0 yendik ama oyun daha öncekilerden daha iyiydi" dedi.

Karabükspor'a gönderileceği yönündeki sorusu üzerine Yasin Öztekin, "Bana kimse bir şey demedi. Ben Galatasaray'ın oyuncusuyum. Ben buraya çok fedakarlık yaparak geldim. Burada başarılı olmak istiyorum. Hiç bir zaman gitmeyi düşünmedim. Bundan sonra da gitmeyeceğim" ifadelerini kullandı. ALBAYRAK, "HAMZA HOCA İLE GALATASARAY İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADI" Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayarak, "Konya halkına, Konya tribünlerine teşekkür ediyorum. Muhteşem bir taraftar vardı. Çıkışta olan bir Konyaspor vardı. Güzel bir futbol oynadık ve kazandık. Futbolcularımıza, taraftarımaz herkese teşekkür ediyorum. Konyaspor'un çıkışını biliyorduk. Galatasaray ise Hamza hocayla iyi bir çıkış yakaladı. Birden bire takım koşmaya, daha fazla pas yapmaya daha fazla gol pozisyonuna girmeye başladı. Bugünde gördünüz 5-0'lık çok bir net pozisyon yakaladı" dedi. Albayrak, dün Mevlana'yı anma törenlerine katıldığını ve Mevlana Müzesi'ni ziyaret ettiğini belirterek, "Kendimizi kuş gibi hissediyorum. Çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntülü Haber) Torku Konyaspor- Galatasaray Soyunma Odaları 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement