Gösterilerde Savaş Alanına Dönen Erciş, Depremden Çıkmış Gibi - Son Dakika
Güncel

Gösterilerde Savaş Alanına Dönen Erciş, Depremden Çıkmış Gibi

Gösterilerde Savaş Alanına Dönen Erciş, Depremden Çıkmış Gibi

Van'ın Erciş ilçesinde Kobani'ye destek amaçlı yapılan gösterilerde iş yerleri zarar görenlerle görüşen Van Valisi Aydın Nezih Doğan, zararların karşılanacağını söyledi.

08.10.2014 19:38  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VALİ MAĞDUR OLAN ESNAFLA GÖRÜŞTÜ

Van'ın Erciş İlçesi'nde Kobani'ye destek amaçlı yapılan gösterilerde iş yerleri zarar görenlerle görüşen Van Valisi Aydın Nezih Doğan, zararların karşılanacağını söyledi. Sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından Erciş'e giden Vali Doğan, esnafı ziyaret e etti. Vali Doğan, "Esnafın şikayetlerinin başında güvenlik güçlerinin yetersizliği ve itfaiyenin gelmemesi şeklinde olmuştur. Biz devlet olarak elbette bu durumdan kendimize pay çıkaracağız. Vatandaşlarımız rahat olsun, tüm zarar ve ziyanları karşılanacaktır. Vatandaşlarımızın kenetlenmesi lazım. Biz bu durumdan fazlasıyla üzüntü duyduk. Devlet olarak bundan sonra bu gibi durumlarda daha aktif olmamız gerekir" dedi.

ÇATAK'TA OLAY ÇIKTI

Bu arada Van'ın Çatak İlçesi'nde akşam saatlerinde DBP önünde toplanan grup yürüyerek ilçenin girişine gelip burada barikat kurup yolu kapattı. Bunun üzerine polis eylemcilere gaz bombası ve plastik mermilerle müdahale etti. Göstericilerde polise taş ve molotofkokteyli ile saldırdı. Polis müdahalesiyle göstericiler ara sokaklara kaçtı.

Bu arada Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde 13 Ekim'e kadar derslere ara verildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gösterilerde Savaş Alanına Dönen Erciş, Depremden Çıkmış Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement