Göynük'ten Güvenlik Güçlerine El Emeği Atkı ve Bere - Son Dakika
Yerel

Göynük'ten Güvenlik Güçlerine El Emeği Atkı ve Bere

Göynük\'ten Güvenlik Güçlerine El Emeği Atkı ve Bere

Bolu’nun Göynük Belediye Başkanlığı tarafından Muş’un Varto ilçesinde görev yapan Mehmetçik için gönderilen atkı ve bereler, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin tarafından dağıtıldı.

15.02.2017 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Göynük Belediye Başkanlığı tarafından Muş'un Varto ilçesinde görev yapan Mehmetçik için gönderilen atkı ve bereler, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin tarafından dağıtıldı.

Göynük Belediyesi personeli, eşleriyle birlikte Belediye Başkanı Kemal Kazan'ın öncülüğünde başlattıkları kampanya kapsamında Varto'da görev yapan güvenlik güçleri için gönderilen el emeği göz nuru atkı ve bereler, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin aracılığıyla güvenlik güçlerine ulaştırıldı. Çaylar Köyü Jandarma Karakol Komutanlığında görevli güvenlik güçlerine atkı ve bereleri dağıtan Kaymakam Çetin, gönderilen malzemelerin manevi değerinin çok büyük olduğunu söyledi. Çetin, "Daha önce kaymakamlık görevini yaptığı Göynük'teki anne ve bacılarımız, askerlerimizin karda zor şartlar altında görevlerini ifa ettiklerinden dolayı manevi değeri çok yüksek olan ve dualarıyla beraber gönderdikleri atkı ve bereleri bugün güvenlik güçlerimize tek tek dağıttık. Bizim burada zor şartlar altında görev yapan güvenlik güçlerimizi unutmayan Göynük Belediye Başkanımız Kemal Kazan ve Göynük Belediyesi personelleri ve eşlerine katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Atkı ve berelerini Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'in elinde alan güvenlik güçleri de, kendilerini unutmayarak atkı ve bere gönderen Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'a ve belediye personeli ile eşlerine teşekkürlerini ilettiler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göynük'ten Güvenlik Güçlerine El Emeği Atkı ve Bere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement