Göynük'ten Muş'taki Askerlere Atkı Gönderdiler - Son Dakika
Güncel

Göynük'ten Muş'taki Askerlere Atkı Gönderdiler

Göynük\'ten Muş\'taki Askerlere Atkı Gönderdiler

Göynük Belediye personeli ve eşleri, zor şartlar altında görev yapan Muş Varto'daki askerlere atkı ve bere ördü.

11.02.2017 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göynük Belediye personeli ve eşleri, zor şartlar altında görev yapan Muş Varto'daki askerlere atkı ve bere ördü.

Göynük Belediyesi personeli, zor şartlar altında vatani görevini yerine getiren güvenlik güçlerine destek olmak ve moral vermek için seferber oldu.

Belediye Başkanı Başkan Kemal Kazan öncülüğünde, Varto'da görev yapan askerler için eşleri ile birlikte atkı ve bere gönderen belediye personeli, hediyelerin yanına küçük notlar da ekledi.

Kazan'ın yazdığı mektupla birlikte kargoya verilen atkı ve bereler, Eski Göynük Kaymakamı olan ve şu anda Muş Varto Kaymakamlığı görevinde bulunan Mehmet Nuri Çetin aracılığı ile Varto'daki güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Kazan tarafından kaleme alınan ve ilçe sakinlerinin ortak duygularını aktaran mektupta, vatani görevini yapan güvenlik güçlerine duyulan minnet ve şükran aktarıldı.

Her zaman, her yerde ve her şartta güvenlik güçlerinin yanında olunduğunu dile getirilen Kazan, mektubunda "Vatanın yiğit evlatları, bizler Göynük belediye personeli ve eşleri olarak sizlere naçizane bir hediye göndermek istedik. Kocaman cesur yüreklerinizi kalbimizdeki sevgi ve şefkat ile ısıtmak dileğimiz. Emin olunuz ki bu mukaddes görevde yalnız değilsiniz." ifadelerine yer verdi.

Kampanya hakkında bilgi veren Kazan şunları söyledi:

"Personellerimiz ve eşleri bu vatanın evlatları için gece gündüz, canla başla çalışarak, atkı ve bereleri askerlerimize yetiştirdi. Örülen her atkı ve berede hem ilmek ilmek emek, hem de dualar var. Kampanyayı duyanlar desteklerini esirgemedi. Örmeyi bilmeyenler bile 'çorbada bir parça da olsa bizim de tuzumuz olsun' diyerek örgüyü öğrendi.

Öğrenemeyenler ise hazır alarak katkıda bulundu. Biz Akşemseddin'in diyarı, Osmanlı'nın yaşayan tarihiyiz. Doğal güzelliklerimizin yanı sıra insanlarımızın yüreğinin güzelliği ile de anılmak istiyoruz.

Bu kampanyaya destek veren, başta belediye personelimiz olmak üzere tüm Göynüklülere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Göynük'ten Muş'taki Askerlere Atkı Gönderdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Ücretli Çalışan Sayısı Şubat Ayında Arttı
    11:36 Ücretli Çalışan Sayısı Şubat Ayında Arttı

    TÜİK'in açıkladığı verilere göre, şubat döneminde ücretli çalışan sayısı yıllık olarak yüzde 4,1 artış gösterdi. Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerindeki ücretli çalışan sayısı ise aylık olarak yüzde 0,6 arttı.

  • Manisa'da su kullanım bedeli düşürüldü
    11:35 Manisa'da su kullanım bedeli düşürüldü

    Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hanelerde kullanılan şebeke suyunun ilk 2 tonunu 1 liradan fiyatlandırma kararı aldı. Sonraki kullanım kademelerinde ise yüzde 30 indirim yapılacak. Ayrıca aboneliklerde uygulanan kartlı su sayacı zorunluluğu da kaldırıldı.

  • Fransız Geliştirici, Boykot X Uygulamasıyla Tüketicilere Bilgi Veriyor
    11:35 Fransız Geliştirici, Boykot X Uygulamasıyla Tüketicilere Bilgi Veriyor

    Kuzey Afrika asıllı Fransız Chedy el Tabaa, dünya genelinde soykırım gibi insan hakları ihlalleri ve çevreye ilişkin konular nedeniyle boykot edilen ürün ve firmalar hakkında tüketicileri Türkçe dahil 7 dilde bilgilendiren Boycott X uygulamasını geliştirdi. Uygulama, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki krizin ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının desteklendiği, insan haklarının ihlal edildiği, çevre kirliliğine neden olunduğu veya hayvanlara eziyette bulunulduğu gerekçesiyle boykot edilen ürünlerle ilgili tüketicilere bilgi veriyor.

  • Manisa'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 9 öğrenci yaralandı
    11:34 Manisa'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 9 öğrenci yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde, Çortak Ömer Nimet Kahraman İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini taşıyan bir minibüs ile karşı yönden gelen bir kamyonet çarpıştı. Kazada hafif yaralanan 9 öğrenci, ilçedeki devlet hastanesine kaldırıldı. Öğrencilerin tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

  • İstanbul'da banka dolandırıcılığı operasyonunda 18 şüpheli adliyeye sevk edildi
    11:33 İstanbul'da banka dolandırıcılığı operasyonunda 18 şüpheli adliyeye sevk edildi

    İstanbul merkezli 5 ilde, kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp mağdurları ikna ederek hesaplarındaki paraları üçüncü kişilerin hesaplarına aktardığı iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.


Advertisement