Gözaltına Alınan Polislerden Biri 'İzmir' E Uyuşturucu Girmesin Diye Günlerce Sokaklarda Yattımdiye... - Son Dakika
Güncel

Gözaltına Alınan Polislerden Biri 'İzmir' E Uyuşturucu Girmesin Diye Günlerce Sokaklarda Yattımdiye...

Gözaltına Alınan Polislerden Biri \'İzmir\' E Uyuşturucu Girmesin Diye Günlerce Sokaklarda Yattımdiye...

Avukattan AÇIKLAMA Gözaltına alınanlardan her ikisi de komiser olan E.Ç. (Edip Çakmak) ile R.B.'nin (Remzi Burcu) avukatı İsmail Hakkı Küçük yapılan operasyona tepki gösterdi.

19.08.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avukattan AÇIKLAMA

Gözaltına alınanlardan her ikisi de komiser olan E.Ç. (Edip Çakmak) ile R.B.'nin (Remzi Burcu) avukatı İsmail Hakkı Küçük yapılan operasyona tepki gösterdi. Müvekillerinden E.Ç.'nin Aydın'ın Germencik İlçesi'ne bağlı Ortaklar'da, R.B.'nin ise Erzurum'da gözaltına alındığını belirten Avukat Küçük, E.Ç. gözaltına alınırken ben de oradaydım. Evraklarda gördüğüm kadarıyla müvekkillerim 'örgüt kurmak, örgüte üye olmak ve evrakta sahtecilik' suçlarından gözaltına alınıyorlar. Ancak bunlar gerçeği yansıtmıyor. Müvekkillerimin yaptıkları önleme dinlemesidir. Daha çok uyuşturucu ve terör operasyonlarında görev aldılar. Bu suçlama ve gözaltılar hukuksuz yapılan işlemler. Bunun örneğini İstanbul'da da yaşadık. Fazla sayıda insanı gözaltına alarak mağdur ediyorlar dedi.

GÜNLERCE SOKAKTA YATTIM

Gözaltına alınan polislerden, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Bozyaka semtindeki binasına getirilenlerden biri basın mensuplarına doğru, İzmir'e uyuşturucu girmesin diye günlerce sokakta yattım dedi. Şüpheli polis daha sonra emniyet binasına sokuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gözaltına Alınan Polislerden Biri 'İzmir' E Uyuşturucu Girmesin Diye Günlerce Sokaklarda Yattımdiye... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement