Gözaltına Alınmamak İçin Yerlere Yattılar - Son Dakika
3.Sayfa

Gözaltına Alınmamak İçin Yerlere Yattılar

Gözaltına Alınmamak İçin Yerlere Yattılar

Afyonkarahisar’da park meselesi yüzünden polisle tartışan şahıslar gözaltına alınmamak için yere yatarken, polis ekipleri çevredekilerin de yardımıyla 3 kişiyi yerden kaldırarak gözaltına aldı.

04.02.2016 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da park meselesi yüzünden polisle tartışan şahıslar gözaltına alınmamak için yere yatarken, polis ekipleri çevredekilerin de yardımıyla 3 kişiyi yerden kaldırarak gözaltına aldı.

Olay, kentin en işlek bölgesi olan Uzun Çarşı girişinde meydana geldi. İddialara göre, şehir dışından 71 FK 112 plakalı otomobil ile akrabalarını ziyarete geldikleri öğrenilen Ali Ş., ve yakınları Uzun Çarşı girişinde park yasağı olan bölgeye otomobillerini park ederek alışveriş yapmak istediler. Ancak park yasağının olduğu bölgede bulunan ve uygulama yaptıkları belirtilen trafik polisi ekipleri buna müsaade etmeyerek, Ali Ş.'yi aracını başka bir yere park etmesi konusunda uyardı. Polislerin bu uyarısını dikkate alan Ali Ş., aracını yolun sağ tarafına park ederek alışveriş yapmak için bir dükkana girdi. Fakat trafik polisleri Ali Ş.'nin aracını yine park yasağı olan yere park ettiğini söyleyerek, otomobilini tekrar kaldırmalarını istedi. Bunun üzerine otomobil içerisinde bulunan Ali Ş.'nin yakınları ile trafik polisleri arasında tartışma çıktı. Tartıştığı polislerden birisinin kendisine yumruk attığını öne süren Ali Ş. sinir krizleri geçirerek araç içerisinde bekleyen polis memurunun üstüne yürümek isteyince arbede yaşandı. Çevredeki vatandaşlar kavgaya müdahale ederek Ali Ş.'yi sakinleştirmeye ve polis aracından uzaklaştırmaya çalıştılar. İhbar üzerine olay yerine gelen takviye polis ekipleri kavgaya karışan Ali Ş., Emre Ş. ve Ali İhsan Ş.'yi gözaltına aldılar. Gözaltına alınmamak için direnen şahıslar yerlere yatarken, polis çevredekilerin de yardımı ile şahısları yerden kaldırarak araçlara aldı.

Otomobil içerisinde bulunan aile üyelerinden bir kadın ise yakınlarının gözaltına almasına tepki göstererek sinir krizleri geçirdi.

Olayın ardından şahıslar ifade alınmak üzere emniyete götürüldüler. Olayda, ayrıca isminin Türkan Ş., olduğu öğrenilen bir kadın ise kavga nedeni ile fenalaşınca 112 Acil Servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gözaltına Alınmamak İçin Yerlere Yattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı
    16:14 İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette çıkan yangın, 2 saat süren müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterilirken, içeride bulunan çalışanlar zamanında tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonucunda market küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin sahada çalışmaları devam ediyor.

  • Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı
    16:13 Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama
    16:12 Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 44 adrese düzenlenen baskında 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 11 ruhsatsız tabanca, 478 fişek, 28 sentetik ecza hapı, 3 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği ve 52 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 28 kişiden 7'si tutuklandı.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement