Gözleri Görmeyen Köpek Koruma Altına Alındı - Son Dakika
Yerel

Gözleri Görmeyen Köpek Koruma Altına Alındı

Mudanya ilçesinde, gözleri görmeyen sokak köpeği, Mudanya Belediyesi Veterinerlik Bölümü ekipleri tarafından Karacabey PAKO Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barınma Evi'ne teslim edildi.

13.02.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya ilçesinde, gözleri görmeyen sokak köpeği, Mudanya Belediyesi Veterinerlik Bölümü ekipleri tarafından Karacabey PAKO Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barınma Evi'ne teslim edildi.

Veteriner ekipleri, vatandaşların ihbarı üzerine Demirhane mevkisinde bulunan, gözleri görmeyen köpeği hayvan barınağına götürdü.

Belediye Veteriner Hekimi Şükriye Çelikkollu tarafından Karacabey'de bulunan hayvan barınağına teslim edilen sahipsiz köpek, daha güvenli şartlarda yaşayabilecek.

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Birgül Rona, Bursa Şube Başkanı Zehra Çelikok, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa Şube Veteriner Hekimi Özgür Kollu ile iletişime geçtiklerini belirten Çelikkollu, "Karacabey'deki PAKO Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barınma Evi'nde gözleri görmeyen köpeğimize yer bulduk ve teslim ettik. Belediye olarak güçten düşmüş sokak hayvanlarının koruma altına alınmalarını sağlamak amacıyla topladığımız hayvanları barınaklara teslim ediyoruz" ifadesini kullandı.

Hayvanların ayrıca kısırlaştırılmalarını sağladıklarını ve karınlarını doyurmaya çalıştıklarını belirten Çelikkollu, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın talimatlarıyla sokak hayvanlarının her türlü bakımları yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gözleri Görmeyen Köpek Koruma Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement