Göztepe-1461 Trabzon Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Göztepe-1461 Trabzon Soyunma Odaları

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, 1461 Trabzon galibiyetiyle şampiyonluk yolunda kritik bir virajı daha döndüklerini söyledi.

06.12.2015 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, 1461 Trabzon galibiyetiyle şampiyonluk yolunda kritik bir virajı daha döndüklerini söyledi. Maç boyunca üstün bir futbol sergilediklerini dile getiren Metin Diyadin, şunlyarı söyledi:

"Maçı farklı da kazanabilirdik. Kısıtlı bir kadro ile mücadele ediyoruz. Buna rağmen son 3 maçta sergilenen performans ve alınan iyi skorlar bizi potaya soktu. Amacımız bulunduğumuz konumun daha da üstüne çıkıp ve sezon sonu taraftarımıza şampiyonluk sevinci yaşatabilmek."

Metin Diyadin, İzmir'deki stat soruna da değinerek, "Atatürk Stadı'nda bir ambiyans yok. Orada at yarışı yapılabilir, atletizm müsabakaları yapılabilir. Eğer Manisa stadını bize vermezlerse 2-3 saat yol gidip ambiyansı iyi olan başka statta maçlarımızı oynayabiliriz. Puan kayıplarını Atatürk Stadı'nda yaşıyoruz" dedi.

1461 Trabzon'un çalıştırıcısı Sebahattin Akbayrak ise, "Göztepe karşısında iyi mücadele edip, pozisyonlara da girdik. Ancak değerlendiremedik" yorumunu yaptı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe-1461 Trabzon Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement