Göztepe 211 Gün Sonra Zirvede - Son Dakika
Güncel

Göztepe 211 Gün Sonra Zirvede

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Ankaragücü'nü 2-1 yenen Göztepe, tam 211 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu.

05.04.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Ankaragücü'nü 2-1 yenen Göztepe, tam 211 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Son kez 2'nci haftada zirveye çıkan Göztepe, Bandırmaspor'un deplasmanda Kahramanmaraşspor'a mağlup olmasıyla 7 Eylül 2014 tarihinden bu yana hasret kaldığı liderliği yakalayıp bitime 4 hafta kala büyük avantaj yakaladı. Yaklaşık 25 bin taraftarının desteğini alan futbolcular maç sonu büyük coşku yaşarken, Atatürk Stadı'nda adeta şampiyonluk provası yapıldı.

Teknik ekip, yöneticiler ve futbolcular 90 dakika sonunda tribünlere koşarak omuz omuza şampiyonluk tezahüratları yaptı. Oyuncuları bağrına basan futbolseverler stat dışında ise Başkan Mehmet Sepil'e büyük ilgi gösterdi. Başkan Sepil'le fotoğraf çektiren Göztepeliler, sporcu çıkışında da takımlarını yalnız bırakmadı.

DİYADİN: "ZAFER BİZİM OLACAK"

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, 30'uncu haftaya lider giren takımına övgüler yağdırdı. Ankaragücü karşısında geriye düşmelerine rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını belirten Metin Diyadin, şunları söyledi:

"Futbolcularımız şampiyonluğu ne kadar çok istediklerini kanıtladılar. Bandırmaspor'un bizden daha fazla puanlar kaybedeceğini tahmin ediyorduk, Artık ipler bizim elimizde. Ben Göztepe'ye geldiğim günden beri şampiyonluğa inanıyorum. Sezon sonunda zafer bizim olacak."

KALAN MAÇLARI

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grubun yeni lideri Göztepe kalan 4 maçında deplasmanda Kocaeli Birlikspor, Gümüşhanespor, Kırklarelispor ve deplasmanda Nazilli Belediyespor'la karşılaşacak.

Takipçisi Bandırmaspor ise İnegölspor, deplasmanda Sarıyer, Hatayspor ve depasmanda Altay'la puan mücadelesine çıkacak. Göztepe 59 puanla zirvede yer alırken, 58 puana sahip Bandırmaspor ikinici basamakta bulunuyor.

YEDEK KAHRAMAN TİMUR

Göztepe'nin en skorer futbolcusu olan Timur Kosavalı, Ankaragücü'ne attığı golle takımına hayat verdi. Sezonun ikinci yarısında teknik direktör Metin Diyadin tarafından yedek oturtulan tecrübeli futbolcu, 56'ıncı dakikada oyuna girdikten sonra 81'inci dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. İkinci yarıdaki Kahramanmaraşspor ve İnegölspor maçlarında da oyuna sonradan dahil olarak fileleri havalandıran Timur, gol sayısını 11'e çıkardı.

CEMİL İPTEN ALDI

Göztepe'nin defans oyuncu Cemil Vatansever, Ankaragücü maçının kaderini değiştiren isimlerden biri oldu. 65'inci dakikada 1-0 önde olan Ankaragücü'nün geliştirdiği atakta Hasan Ayaroğlu'nun şutunu çizgi üzerinden çıkaran Cemil'i müsabaka bitiminde takım arkadaşları ve taraftarlar bağırlarına bastı. 30 yaşındaki futbolcu Ankaragücü ataklarında kritik müdahaleler yaparak defansı sırtladı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe 211 Gün Sonra Zirvede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement