Göztepe-Balıkesirspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Göztepe-Balıkesirspor Maçından Notlar

Aktif futbolculuk yaşamlarında 10 yıl boyunca Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Göztepe'de birlikte top koşturan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ve Balıkesirspor'u çalıştıran Erkan Sözeri bu kez rakip oldu.

26.09.2015 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aktif futbolculuk yaşamlarında 10 yıl boyunca Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Göztepe'de birlikte top koşturan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ve Balıkesirspor'u çalıştıran Erkan Sözeri bu kez rakip oldu. Diyadin ve Sözeri 1992'den 1998 yılına kadar Gençlerbirliği'nde, 1998'de 2000'e kadar Fenerbahçe'de ve 2000'den 2002'ye kadar da Göztepe'de futbol oynadı. İki teknik adam daha önce 2006-2007 sezonunda karşı karşıya geldi. Şimdiki adıyla PTT 1. Lig'de karşılaşan Sözeri Uşakspor'un, Diyadin'de Gençlerbirliği Oftaş'ın başında sahaya çıktı. Karşılaşmayı Uşakspor 2-1 kazandı.

Göztepe formasını terleten orta saha Ertuğrul Arslan iki sezon üst üste şampiyonluk yaşadığı Balıkesirspor'a karşı rakip oldu. Daha önce sarı-kırmızılı formayı terleten Dilaver Güçlü de Göz-Göz'e karşı oynadı. Göztepe ve Balıkesirspor dün 34. kez kozlarını paylaştı. İki takım arasında oynanan 33. mücadelenin 9'unu Göztepe kazanırken, Balıkesirspor sahadan 12 kez galip ayrıldı, 12 randevu da beraberlikle sonuçlandı.

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin Balıkesirspor maçında kadroda revizyona gitti. Diyadin kart cezaları sona eren Hakan Barış ve Leroy George'u ilk 11'e aldı. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda BŞB Erzurumspor maçında sakatlanarak sahayı sedye ile terk eden sol bek Hakan Arslan da sürpriz bir şekilde kadroya girdi. Metin Diyadin, formsuz olan Maah'ı yedek kulübesine çekerken, Gökhan Karadeniz'i ise 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Maah'ın yerine Mehmet Erdem oynarken, Gökhan'ın yokluğunda ise Hakan Barış görev aldı. Metin Diyadin bu sezon ilk kez çift forvetle sahaya çıktı. Tecrübeli teknik adam geçen hafta Denizli'de galibiyet golünü atan Mirkan ile Belçikalı golcü Vleminckx'i ilk kez bir arada oynattı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise geçen hafta oynanan Adanaspor maçının kadrosundan iki değişikliği gitti. Sözeri, Okan'ın yerine Abdurrahman'ı Sankoh'un yerine de Ragıp'ı sahaya sürdü. Konuk Bal-Kes'te omzundan sakatlanan Yiğit ve Yogo forma giymedi.

Bu sezon ilk kez bir lig maçını İzmir Atatürk Stadı'nda oynayan Göztepe'yi taraftarı yalnız bırakmadı. Yaklışk 3 bin Göztepeli futbolsever maçı izlerken, 100 kadar da Balıkesirsporlu taraftar kale arkasındaki yerini aldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe-Balıkesirspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement