Göztepe: "Ben de Varım" - Son Dakika
Güncel

Göztepe: "Ben de Varım"

Ptt 1'inci Ligi'nde Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenen Göztepe, bu sezon deplasmandaki 10'uncu puanını elde ederken zirve yarışında 'Ben de varım" dedi.

04.10.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenen Göztepe, bu sezon deplasmandaki 10'uncu puanını elde ederken zirve yarışında 'Ben de varım" dedi.

Milli maç arası öncesi puanını 12'ye çıkararak moral bulan sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Metin Diyadin, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Metin Diyadin, kötü bir zeminde oynadıklarını ve arzu ettikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, "Yine de kazanmak güzel" dedi. Diyadin, Yeni Malatyaspor maçıyla serinin başlangıca imza attıklarına inandığını söyledi, "Ligde birçok takım şampiyonluk için savaşacak. Biz de bu yarışın içinde olacağız" dedi. İç sahada kaybedilen puanları deplasmanda telafi ettiklerine değinen Metin Diyadin, şöyle devam etti:

"Bir an önce gol bulma ve kazanma isteği özellikle iç sahada oyuncularımı gerebiliyor. Evimizde puan yitirince deplasmandaki maçlara yüzde 100 kazanmak için çıkıyoruz ve başarıyoruz. Oyuncularım karakter olarak başarıyı istiyor. Çok daha iyi bir futbol ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki hafta milli maç arasını çok iyi değerlendireceğiz. Sakat futbolcularımızın tam hazır olması açısından çok güzel bir fırsat yakalayacağız."

GÖKHAN KARADENİZ SEVİNCİ

Göztepe'nin bu sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı, ancak sakatlığı nedeniyle verim alamadığı orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz'in Yeni Malatyaspor maçında takımının 2'nci golünü atması yönetimi sevindirdi. Teknik direktör Metin Diyadin, Gökhan'ın kendini bulacağını belirtti, "Gökhan eksikliklerini kapatıp takımımıza en iyi şekilde verim sağlayacaktır" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe: 'Ben de Varım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement