Göztepe Beşiktaşlı Günay'ı Bitiriyor - Son Dakika
Güncel

Göztepe Beşiktaşlı Günay'ı Bitiriyor

Yeni sezonda PTT 1'inci Ligi'nde zirveye oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Göztepe, Beşiktaş'ın genç kalecisi Günay Güvenç'in işini bitiriyor.

23.06.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda PTT 1'inci Ligi'nde zirveye oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Göztepe, Beşiktaş'ın genç kalecisi Günay Güvenç'in işini bitiriyor.

OKAN BURUK: "MESAFE KATEDİLDİ"

Beşiktaş'ta 2017'ye kadar mukavelesi bulunan 25 yaşındaki Günay'ın hafta başında görüştüğü Kayserispor'la anlaşamadığı ve rotasını Göztepe'ye çevirdiği belirtildi. Teknik direktör Okan Buruk'da Günay'ın kiralama formülüyle takıma gelebileceğini açıkladı. Günay'ın yanı sıra Bolusporlu Soner'in de listede olduğunu hatırlatan Buruk, "Ancak Günay transferinde belli mesafe katedildi. Kendisini takımımda görmek istiyorum" dedi.

2 TRANSFER GERÇEKLEEŞTİ

Okan Buruk, geçen sezon Samsunspor'da forma giyen Malili golcü Famoussa Kone ve Gençlerbirliği'nden kanat oyuncusu Tayfur Bingöl'le de resmen anlaştıklarını söyledi. Kone'nin 1 hafta içinde İzmir'e geleceğini ve resmi sözleşme imzalayacağını dile getiren Okan Buruk, Strum Graz'ın sağ beki Tanju Kayhan'la da masaya oturduklarını, ayrıca kalecileri Gökhan Değirmenci'nin de ayrıldığını dile getirdi.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına 7 Temmuz'da Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde başlayacak olan Göztepe, daha sonra Erzurum ve Avusturya'da kampa girecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Beşiktaşlı Günay'ı Bitiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement