Göztepe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Notları - Son Dakika
Güncel

Göztepe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Notları

148 GÜN SONRA ZİRAAT Türkiye Kupası 2'nci Eleme Turu maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Göztepe, 149 gün sonra İzmir Atatürk Stadı'nın çimlerine ayak bastı.

22.09.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

148 GÜN SONRA

ZİRAAT Türkiye Kupası 2'nci Eleme Turu maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Göztepe, 149 gün sonra İzmir Atatürk Stadı'nın çimlerine ayak bastı. En son geçen sezon 2'nci Lig'in 33'üncü haftasında emektar statta Kırklarelispor'u ağırlayan sarı kırmızılılar karşılaşmayı 3-1'lik skorla kazandı.

BURSA VE MANİSA'DA OYNADILAR

Göztepe, sezon başında Atatürk Stadı'nın bakıma girmesi nedeniyle PTT 1'inci Ligi'ndeki Elazığspor maçını Bursa Atatürk Stadı'nda, Giresunspor sınavını da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynadı.

YEDEKLER SAHADA

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, kupa maçında as futbolcularını yedeğe çekti. Lig maçlarında kenarda bekleyen kaleci Oğuzhan, İsa, Tuncay, Salim, Cemil, Ali Can, Mirkan, Mehmet Erdem ve Fatih Kurucuk'u on bire monte eden Metin Diyadin, aslardan sadece Hakan Arslan ile Barış Başdaş'a formayı verdi.

AZ SAYIDA SEYİRCİ İZLEDİ

Sarı kırmızılılarda Gosso, Maah, Giray ve Gökhan Karadeniz karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Kaleci Gökhan Değirmenci, Vleminckx, Leroy George, Emre ise 18 kişilik kadroda yer almadı. Maçı az sayıda Göztepeli futbolsever takip etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement