Göztepe'de Ali Kuçik Takıma Döndü - Son Dakika
Yerel

Göztepe'de Ali Kuçik Takıma Döndü

Teknik direktör Altın: "Ali buraya geldiyse, taraftardan özür dilemeye, barışmaya ve şampiyonluk kupasını kaldırmaya geldi"

10.08.2013 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Erhan Altın, Ali Kuçik'in takıma dönmesiyle ilgili olarak, "Ali buraya geldiyse, taraftardan özür dilemeye, barışmaya ve şampiyonluk kupasını kaldırmaya geldi" dedi.

Göztepe Kulübü'nden yapılan açıklamada, geçen sene takım kadrosunda yer alan Ali Kuçik'in, Bolu'daki kampa katıldığı ve takımla birlikte çalışmaları başladığı belirtildi.

Teknik direktör Erhan Altın ise taraftarlarının küme düşmenin üzüntüsünü çok derin yaşadığını, büyük Göztepe taraftarının aynı zamanda affedici olduğunu kaydetti. Genç yaşta bir oyuncuyu kazanmanın Göztepe camiasına yakışan bir tutum olduğunu bildiren Altın, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ali buraya geldiyse, taraftardan özür dilemeye, barışmaya ve şampiyonluk kupasını kaldırmaya geldi. Bu sene oluşturduğumuz takımımızda herkes  hem saha içinde hem saha dışında  Göztepe formasına yakışan bir oyuncu olacağına inanıyorum. Aksi durumlarda direkt yönetime rapor verilerek gerekli önlemler alınacağını tüm camiamızın bilmesini isterim. Lig uzun bir maraton zaman zaman olumsuz durumlar yaşayacağız. Başkanımız, taraftarımız, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve bütün personelimiz kenetlendiğimizde bizim başarılarımızı, mutluluğumuzu kimse engelleyemez. Bizi sadece içerde yaşayacağımız olumsuzluklar yıpratır. İçimizde yaşayacağımız  hiçbir olumsuzluğa izin vermemek için bizi biz yapan bütün unsurlar, armamız altında kenetlenerek sadece hedefimize konsantre olmalıdır."

"Tüm camiamızdan özür diliyorum"

Geçen yıl yarattığı olumsuz imajı unutturmak ve Göztepeli Ali olmak için hem saha içinde hem saha dışında çok dikkatli olacağını belirten Ali Kuçik, şunları kaydetti:

"Tüm camiamızdan özür diliyorum. Ben Göztepe'den hiç ayrılmak istemedim. Benim Göztepe'ye başarı borcum var. Geçen yıl küme düşen takımın oyuncusu olarak bu takımı üst liglere taşımak boynumuzun borcudur. Ben burada önemli başarılara imza atmadan, Göztepeli Ali olarak anılmadan hiçbir yere gitmiyorum. Tüm taraftarlarımıza sorumluluklarımın bilinciyle davranacağıma söz veriyorum."

2011-2012 sezonunun devre arasında Göztepe'ye gelen Ali Kuçik'in sözleşmesi TFF kayıtlarına göre 19 Temmuz 2013'te feshedilmişti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe'de Ali Kuçik Takıma Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement