Göztepe'de Erhan Altın Gitti, Özgür Zengin Geldi - Son Dakika
Spor

Göztepe'de Erhan Altın Gitti, Özgür Zengin Geldi

Göztepe\'de Erhan Altın Gitti, Özgür Zengin Geldi

Göztepe'nin sahasında Gaziosmanpaşa ile 2-2 berabere kaldığı ligin ilk maçından sonra teknik direktör Erhan Altın'ın görevine son verildi.

10.09.2013 13:56  Güncelleme: 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yaptığı 17 transferle sezona şampiyonluk parolasıyla giren Göztepe'nin sahasında Gaziosmanpaşa ile 2-2 berabere kaldığı ligin ilk maçından sonra teknik direktör Erhan Altın'ın görevine son verildi.

"Benim gözümde teknik direktörün sözleşmesi haftalıktır" diyen Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş, İstanbul'a çağırıp işine son verdiği Erhan Altın'ın yerine takımın başına futbol direktörü Özgür Zengin'i getirdi. Erhan Altın konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadığını dile getiren Başkan Altınbaş, şöyle dedi:

"Erhan Altın, diyaloğa kapalıydı. Birlikte karar alıp sonuçlandıramadık. Benim için vaadler değil, sonuçlar önemlidir. Daha başlarken rakiplerin 2 puan gerisinde kaldık. İlk hafta lider değilsek son hafta olacağımızın garantisi yok. Bütçesi Göztepe'den 10 kat daha az olan Gaziosmanpaşa istese bize 6 gol atardı. Transferleri erkenden yaptık. Takım 2 aydır birlikte. En hazır biz olmalıydık. Yapmacıklık değil, yürek önemli."

Özgür Zengin'in takımın başına getirilmesiyle futbol direktörlüğünü de kaldırdığını açıklayan Başkan Altınbaş, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Farklı model uygulamaya çalıştık ama olmadı. Bizim ligde futbol direktörü ve teknik direktör bir arada görev yapamıyor. Arada yetki çatışması yaşanıyor. Ligin en iyi takımıyız. Özgür Zengin'in bu şansı iyi kullanmasını bekliyorum."

Özgür Zengin, alt yapı koordinatörü olarak göreve başladığı Göztepe'de takımı geçen sezon Adanaspor maçına çıkarmıştı.

SOYUNMA ODASI KRİZİ BARDAĞI TAŞIRDI

Göztepe'de bomba gibi patlayan Erhan Altın'ı erken yol ayrımına, kritik kararları getirdi. Futbolculuğu döneminde formasını giydiği sarı kırmızılı kulübe 31 yıl sonra teknik direktör olarak dönen ve ilk şampiyonluğunu Göztepe'de yaşamak isteyen Erhan Altın, iddialı açıklamalarını takımın performansına yansıtamadı. İlk günden itibaren anlaşamadığı Özgür Zengin'le de yetki karmaşası yaşadı, işlerine müdahale ettirmedi.

Erhan Altın, oyuncularla sağılıklı diyalog kuramadı ve takımda genelde gergin bir hava yaşandı. TSYD Kupası'ndaki başarısızlık ve Gaziosmanpaşa maçı erken vedayı beraberinde getirdi. Gaziosmanpaşa müsabakasındaki kadro tercihleri nedeniyle eleştirilen Altın, devre arasında Özgür Zengin dahil herkesi soyunma odasından çıkarıp, futbolcuları çok sert bir dille eleştirdi. Altın'ın bu davranışı, her fırsatta, "Biz bir aileyiz" mesajı veren Başkan Altınbaş için bardağı taşıran damla oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe'de Erhan Altın Gitti, Özgür Zengin Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TÜMOSAN Konyaspor Başkanı: Hedefimiz düşme tehlikesinden uzak kalmak
    11:15 TÜMOSAN Konyaspor Başkanı: Hedefimiz düşme tehlikesinden uzak kalmak

    TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kulübe verilen transfer yasağının yanlış değerlendirildiğini belirterek, hedeflerinin ligde düşme tehlikesinden uzak bir sıralamada kalmak olduğunu söyledi. Korkmaz, takımın güvenli bölgede kalmak için mücadele ettiğini ve şampiyonluğu belirleyebilecek güce sahip olduklarını ifade etti. Ayrıca taraftarlardan tribünleri doldurmalarını ve takıma destek vermelerini istedi.

  • Bedensel Engelli Milli Bilek Güreşçi Oya Aydın, Dünya Şampiyonasında Birincilik Hedefliyor
    11:14 Bedensel Engelli Milli Bilek Güreşçi Oya Aydın, Dünya Şampiyonasında Birincilik Hedefliyor

    Oya Aydın, bedensel engelli bir milli bilek güreşçisi olarak dünya şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkmayı hedefliyor. Devlet koruması altında yetişen Aydın, beden eğitimi öğretmenlerinin yönlendirmesiyle bilek güreşine başladı. Şimdi ise Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası'nda yeni başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Eljif Elmas: Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum
    11:13 Eljif Elmas: Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum

    Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Almanya ekibi RB Leipzig'in Kuzey Makedonyalı orta saha futbolcusu Eljif Elmas, Trendyol Süper Lig'de sarı-lacivertli ekibin şampiyon olmasını istediğini söyledi.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor
    11:09 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor

    Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, Türkiye'de düzenlenecek. 27 ülkeden 108 sporcu, 29-31 Mart tarihleri arasında İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda yarışacak. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil edecek.

  • ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu
    10:58 ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor
    10:55 Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor

    Konyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi. Bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Yazğılı, takımının performansının arttığını fakat daha da üstüne çıkmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca milli takım formasını giymenin de en büyük hedefi olduğunu belirtti.

  • ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak
    10:47 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı finalinde yarın iki müsabaka yapılacak. ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı ağırlayacak ve Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i konuk edecek.

  • Kadıköy'deki maç günlerce konuşulmuştu! Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline İbrahim Üzülmez'den net yorum
    10:40 Kadıköy'deki maç günlerce konuşulmuştu! Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline İbrahim Üzülmez'den net yorum

    Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Türk futbolunda yaşanan son dönem sorunları ve kendi takımının gidişatını değerlendirdi. Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline de değinen Üzülmez, "Fenerbahçe'nin bu ligde olması gerekiyor. Köklü bir camia, büyük bir camia. Milyonlarca taraftarı olan bir camia. Ciddi bir karar. Böyle bir adım çok önemli. Kongre üyelerinin ne karar alacağını bilmiyorum ama öyle bir kararın alınmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

  • Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı
    10:34 Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı

    Trendyol 1. Lig'de son deplasman mağlubiyetini Aralık 2023'te Bodrum FK'ya karşı alan Göztepe, o günden sonra konuk olduğu 5 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. İzmir ekibi, deplasmanda oynadığı son 5 maçı kazanarak veya berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

  • Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı
    10:32 Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'nda Abdullah İnan, 2 altın, 2 bronz madalya kazanarak dünya rekoru kırdı. 17 yaşındaki sporcu, 4 bin 100 metre ve 4 bin 400 metrede bayrak dünya rekoru, uzun atlamada ve cirit atmada ise dünya 3.'sü oldu. İnan, gelecek yarışmalarda da aynı başarıyı hedefliyor.

  • Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı
    10:30 Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri, Düzce'de düzenlenen Bilek Güreşi müsabakalarında başarılı bir performans sergiledi. Tarık Demirkesen sağ kol'da birinci ve sol kol'da üçüncü olurken, Hasan Berkay Er sağ kol'da dördüncü oldu. Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, öğrencilerin başarılarının inançları ve sıkı çalışmalarıyla doğru orantılı olduğunu belirterek, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi.


Advertisement