Göztepe'de Çift Forvet Tutmadı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Çift Forvet Tutmadı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta ara transferde hücum ağırlıklı futbolcular alarak sistemi değiştirip çift forvete döneceğini açıklayan teknik direktör Metin Diyadin, geride kalan 14 maçın sadece 4'ünde 2 golcüyü aynı anda sahaya sürdü.

14.04.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta ara transferde hücum ağırlıklı futbolcular alarak sistemi değiştirip çift forvete döneceğini açıklayan teknik direktör Metin Diyadin, geride kalan 14 maçın sadece 4'ünde 2 golcüyü aynı anda sahaya sürdü.

10 maçta sahaya tek forvetle çıkan Metin Diyadin, Gölbaşıspor, Kahramanmaraşspor, İnegölspor ve Birlik Nakliyat Düzyurtspor müsabakalarında 2 hücumcuyla oynadı. Çift forvet tercihini Ümit-Emrah ikilisinden yana kullanan Metin Diyadin, takımın en skorer ismi Timur'u son 14 haftada ilk 11'e hiç almadı.

Ara transferde Orduspor'dan alınan Ümit, geldiğinden bu yana sakatlıklardan yakasını kurtaramadı. 8 maçta takımını yalnız bırakan, görev aldığı 6 müsabakanın 4'ünde 11'de forma giyen tecrübeli futbolcu, 2 maçta oyuna sonradan dahil oldu. Ümit'in yokluğunda Emrah'ı tek forvet olarak kullanan Metin Diyadin, skorun gidişatına göre ofansif sisteme geçti. Timur'u on birde tercih etmediği için eleştirilen Diyadin'in yakın çevresine, "Emrah ile Timur aynı tip santrforlar. İkisini bir arada oynatamam" dediği öğrenildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Çift Forvet Tutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alanya'da horoz dövüşü operasyonu: 53 kişiden biri tutuklandı
    19:38 Alanya'da horoz dövüşü operasyonu: 53 kişiden biri tutuklandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde horoz dövüşü yapılan bir adrese düzenlenen operasyonda yakalanan 53 kişiden biri, kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası nedeniyle tutuklandı. Operasyonda ayrıca horoz dövüştürülen alanda bulunan 29 horoz da koruma altına alındı.

  • Düzce'de Otomobilin Bariyere Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    19:38 Düzce'de Otomobilin Bariyere Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Düzce'de meydana gelen trafik kazasında, R.B.K. idaresindeki bir otomobil, bariyere çarparak yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki dere yatağına düşmekten kurtuldu. Kazada otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan bir kişi hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Sincan Cezaevi'nde tahliye talepleri ve beraat isteği
    19:33 Sincan Cezaevi'nde tahliye talepleri ve beraat isteği

    Sincan Cezaevi'nde yargılanan sanık Ayhan Bora Kaplan ve diğer sanıklar, tahliye ve beraatlerini talep etti. Duruşma 18 Nisan Perşembe günü devam edecek. Sanık Kaplan, gizli tanıkların ifadesinin usule uygun alınmadığını iddia etti. Ayrıca, araç ve telefon konularında da kendini savundu. Diğer sanıklar da savunmalarını yaptı ve tahliye taleplerini dile getirdi. Mahkeme Başkanı ile sanık Kaplan arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

  • Adana'da zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı
    19:33 Adana'da zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, Türkocağı Mahallesi Regülatör Köprüsü'nde 3 araç çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkışan hafif ticari araç sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı ve yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

  • Kütahya İl Genel Meclisi'nde yeni dönem heyecanı
    19:27 Kütahya İl Genel Meclisi'nde yeni dönem heyecanı

    Kütahya İl Genel Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkanı, başkan vekilleri ve katip üyeleri seçildi.

  • TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi
    19:26 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi

    TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan'da resmi ziyarette bulunarak Gürcistan İçişleri Bakanı Vakhtang Gomelauri ile bir araya geldi. Taraflar, Gürcistan ile Türkiye arasındaki yakın ilişkilerin önemini vurgulayarak, işbirliğinin derinleşeceği umudunu dile getirdi.

  • Dodurga Esnaf Odası Başkanı, Belediye Başkanını Kutlama Ziyaretinde Bulundu
    19:24 Dodurga Esnaf Odası Başkanı, Belediye Başkanını Kutlama Ziyaretinde Bulundu

    Dodurga Esnaf Odası Başkanı Cafer Türkoğlu, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı kutlama ziyaretinde bulundu. Türkoğlu, ziyarette Çetinkaya'yı tebrik ederek, çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Ayrıca, Türkoğlu, esnaf olarak beklentilerini Çetinkaya'ya iletti. Çetinkaya da, esnafın taleplerine duyarlı olacağını belirtti.

  • Tekirdağ'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında yelken gösterisi düzenlendi
    19:23 Tekirdağ'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında yelken gösterisi düzenlendi

    Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü'nde gerçekleştirilen etkinlikte, yelkenciler Marmara Denizi açıklarında gösteri sundu. Römorkörlerin yelkencilerin arkasından su püskürtmesi izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, etkinliklerin amacının kentin turizm potansiyeline dikkat çekmek olduğunu belirtti ve Tekirdağ'ın yelken sporunda önemli bir merkez olduğunu vurguladı.

  • Denizli'de 60 yaşındaki adam ofis olarak kullandığı evinde ölü bulundu
    19:20 Denizli'de 60 yaşındaki adam ofis olarak kullandığı evinde ölü bulundu

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 60 yaşındaki Mehmet Fikrettin Koyuncu'nun evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan Koyuncu'nun evine giren polis ekipleri, yaşlı adamın cansız bedenini buldu. Olayın kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda belirlenecek.

  • 5. TYBA Yacht Charter Show Fethiye'de düzenlenecek
    19:18 5. TYBA Yacht Charter Show Fethiye'de düzenlenecek

    Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) tarafından düzenlenen 5. TYBA Yacht Charter Show, Fethiye'de 3-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlikte, Türkiye'nin turkuaz kıyıları ve komşu sularda faaliyet gösteren lüks yatlar sergilenecek ve dünya genelinden 300'den fazla sektör profesyoneli katılacak.


Advertisement